duminică, 14 iulie 2013

SLABIRE CU CAFEA VERDE

Este utila cafeaua verde pentru slabire?


Cafeaua verde a devenit o euforie a curelor de slabire si implicit a campaniilor publicitare. Multe companii farmaceutice mari din Romania si din afara bazandu-si reclamele pe produse de slabit ce au la baza cafeaua verde.

In ultimul timp, tot mai multa lume, atatr femei cat si barbati sufera de problema kilogramelor in plus. Din acest motiv, inventivitatea nutritionistilot devine din ce in ce mai elaborata.


Totusi, avand in vedere ca era pastilelor de slabit a cam apus, oamenii interesandu-se cu atentie inainte de a cumpara, si mai ales, inainte de a folosi pastilele pentru slabit, directia ce se contureaza este accea a produselor naturale sau produse de slabit ce au la baza ingrediente naturale, de care oamenii nu se tem.

GreenCoffeBurner

Pentru o slabire eficienta cu cafea verde, trebuie sa va asigurati ca produsul cumparat corespunde din punct de vedere al calitatii. Este bine sa cumparati produse pe baza de cafea verde din magazinele specializate, cunoscute din domeniu. Nu va aventurati sa achizitionati produse de slabit cu cafea verde din diverse locuri obscure, nesigure.

Cafeaua verde este facuta din boabe crude si neprajite de cafea. Consumul de cafea verde ofera o doza de acid clorogenic, care este un antioxidant puternic care ajuta la protectia de catre toxinele din corp si radicalii liberi.

Inaintea incorporarii cafelei in programul de slabire, consulta doctorul. Intreaba de posibilele efecte adverse asociate cu acidul clorogenic, cafea si stimulanti. Viziteaza sau comanda online produsul ales, fie sub forma de capsule, fie sub forma unei bauturi. Pretul unui produs cu cafea verde este de aproximativ 100 lei si poate fi comandat cu usurinta si din Romania.

Green Coffee 800 Mg contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green coffee.ro.

Extract de cafea verde, 400mg
60 capsule, 75 lei

Extract de cafea verde FORTE, 800mg
60 capsule, 99.99 lei

Aceste oferte apar pe site-ul:  http://slabirerapida.webs.com/extractcafeaverde.

Cafea verde, boabe tinere, 100 g
Pretul: 9,9 lei

Aceasta oferta o gasiti pe site-ul: http://www.pastaidevanilie.ro/ingrediente/311-boabe-de-cafea-verde.html

Slabire si remodelare, de la Alevia, Svetol ® 200mg - Extract de cafea verde decofeinizat (caffea canephora robusta Pierre), chlorogenic acid (45-50%). Svetol este marca inregistrata Naturex

Slabire si remodelare de la Alevia
Pretul pentru slabire si remodelare de la Alevia cu extract de cafea verde este 37.50 RON.

    Cumpara 2 la 33,75 RON si salvează 10%
    Cumpara 3 la 31,87 RON si salvează 16%
    Cumpara 4 la 30,00 RON si salvează 20%.

Aceste oferte apar pe site-ul:  http://www.alevia.com.ro.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.