CURA DE DETOXIFIERE DE O ZI

Detoxifiere pe baza de sucuri naturale


O cura de detoxifiere de o zi bazata pe consumul de sucuri naturale este benefic din cel putin doua motive. In primul rand va eliberati organismul de toxine ce poate sa va provoace o serie de neplaceri si in al doilea rand, desi aceasta dieta de detoxifere de o zi poate sa va oboseasca si sa va dea dureri de cap, pe masura ce organismul pierde din zaharuri sau din coefina, va fi o zi dedicata numai dumneavoastra, o zi de relaxare si intinerire.

Incercati ca in ziua de detoxifere sa nu va stabiliti nimic de facut si, daca vreti sa faceti miscare, evitati exercitiile obositoare. Faceti ce va provoaca placere - cititi, relaxati-va sau pur si simplu, odihniti-va. Nu exista reguli fixe pentru aceasta dieta de detoxifiere, pur si simplu petreceti o zi ingrijindu-va.

8:00 - beti un pahar cu apa calduta cu putin suc de lamaie, pentru ca va curata rinichii;

8:30 - preparati un suc de citrice, mar, ananas sau pepene, pentru inviorare si pentru a incepe procesul de curatire;

9:00 - puneti-va sangele in miascare cu un masaj uscat al pielii, pentru a stimula sistemele circulator si limfatic. Incepeti cu picioarele si urcati incet; folositi o perie aspra din par natural. Incheiati cu un dus cald, si daca va simtiti curajosi, cu un jet de apa rece! Stergeti-va si hidratati-va bine pielea.

9:30 - Beti un pahar de apa sau ceai de ierburi care vor ajuta procesul de detoxifere.

10:00 - Faceti o plibare usoara, inotati, etc. Miscarea combate efectele neplacute ale detoxiferii;

11:30 - Beti din nou un pahar cu apa sa un ceai;

12:30 - la pranz alegeti un suc natural hranitor pentru a va potoli senzatia de foame; icercati o combinatie de legume radacinoase si frunze verzi;

13:00 - Inca un pahar cu apa sau ceai; este bun ceaiul de lamaie, ajuta la detoxifere;

13:30 - Procesul de detoxifiere, prin care organismul elimina toxinele acumulate in timp, poate fi obositor. Trageti un pui de somn sau intindeti0va comod si cititi sau ascultati muzica relaxanta.

14:30 - Beti un pahar cu apa sau un ceai.

15:30 - Glicemia probabil ca a scazut putin, asa ca preparati-va un suc natural din fructe, ca afine, capsuni, merisor, portocale si mango. Dupa o zi relativ lipsita de hrana, va avea un gust puternic, usor acid, dar va va reda energia pierduta.

17:00 - E important sa beti cel putin opt pahare cu apa zilnic, asa ca e momentul pentru unul din ele.

19:30 - Probabil ca nu veti avea probleme cu somnul azi, dar puteti prepara un suc cu banane, salata sau mere pentru a va ajuta sa va relaxati si sa luptati cu insomnia.

21:30 - Inca un pahar cu apa si apoi un ultim ceai de ierburi, de data asta unul calmant, cum ar fi ceaiul de musetel. Faceti o baie relaxanta, folosind uleiuri parfumate, pentru aromoterapie, cum ar fi lavanda, ylang ylang, trandafir sau santal.

22:00 - Ora de culcare. Stomacul va fi relativ gol pana maine dimineata, asa ca incepeti ziua treptat, cu fructe proaspete si iaurt sau paine integrala prajita si miere. La pranz luati o salata usoara, eventual legume gatite in abur, iar la cina orez, desigur la care adaugati sucuri proaspete nutritive.

Trebuie sa recunoasteti ca pare o zi relaxanta, desi am numit-o dieta de detoxifere de o zi. Pentru una din zilele de concediu este foarte nimerita. Evident, puteti alege ziua cand doriti; poate fi in weekend sau in oricare zi in care puteti sa va luati liber si sa stiti ca nu aveti altceva de facut.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE