INGHETATA DIETETICA DE CAISE

Retete dietetice. Inghetata dietetica cu caise


Cand vine vara, trebuie sa recunoasteti ca principala pofta se indreapta catre inghetata.

Cand esti la o dieta si simti ca te sufoci de cald si de frustrari alimentare trecand pe langa o persoana ce savureaza o inghetata sau vezi frigidere intregi pline de diverse sortimente de inghetata, primul gand care iti vine minte este acela de a renunta la dieta, probabil. Apoi, cand iti mai trece supararea, poate te gandesti si cum poti sa faci sa mergi inainte cu dieta, dar sa si savurezi o inghetata care sa nu-ti strice regimul de slabire inceput.

Solutia? Inghetata dietetica.

Inghetata dietetica este simplu de facut, nu necesita cine stie ce ingrediente, nici fierbere, doar rabdare de vreo 2-3 ore pana ingheata in congelator.

Combinatiile pe care le poti face pentru a obtine o inghetata dietetica sunt numeroase. Acum ca avem atat de multe fructe la dispozitie este foarte usor sa faci o inghetata dietetica gustoasa si savuroasa.

Inghetata dietetica cu caise este cu adevarat un deliciu, si o sa-mi dati dreptate; va fi placuta si de membri din familie care nu sunt la dieta.

Sa vedem si reteta de inghetata dietetica cu caise:

1 Kg (sau 900 de grame, ca asa se comercializeaza mai nou iaurturile) de iaurt; puteti folosi si sana sa chefir, dar iaurtul este mai vascos, deci mai placut dupa inghetare;

500 grame de caise bine coapte; daca gasiti si niste caise de pe la noi, cu atat mai bine; sunt mai gusotase si mai parfumate, nu neaparat mai dulci.

Spalati bine caisele, le curatati de samburi, amestecati cu iaurtul si le dati la blender, pana obtineti o pasta si au disparut cojile caiselor.

Crema obtinuta o puneti intr-o cutie (eu folosesc cutii de plastic cu capac) si o dati la congelator, pentru 2-3 ore, poate mai mult, depinde de congelator si mai ales, depinde de cantitate. Daca faceti o cantitate mai mare, iar cutia este mai inalta, probabil ca trebuie sa stea 3-4 ore ca sa inghete.

Veti obtine o inghetata delicioasa de caise pe care o puteti consuma si in timpul unei diete de slabire.

Iaurtul sa fie unul potrivit de gras, in sensul de a nu trece de 3% grasime.

Puteti sa ornati inghetata cu bucati de caise si scortisoara, cand o serviti.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER