CURA DE SLABIRE CU PRUNE SI IAURT

Dieta in cura de slabire cu prune si iaurt


Minunantele "brumarii" incep sa ne imbie si sa ne ademeneasca cu aroma lor, desi, prunele ne vestesc ca ne apropiem cu pasi mici dar siguri de toamna.

Chiar daca nu sunt niste regine ale fructelor de sezon, fiind mai degraba o intampinare a toamnei in conceptul popular, prunele raman totusi in categoria fructelor comune, consumate, sub diferite forme de multi dintre noi.

Se stie din popor ca prunele ajuta in cazuri de constipatie, atat la copii cat si la adulti, fapt ce-i confera o atentie in privinta consumului, in special a prunelor crude, avand in vedere ca efectele pot fi destul de vioaie.

Prin prisma faptului ca accelereaza digestia, prunele pot fi folosite cu succes in curele de slabire, fiind si un adjuvant in constipatiile cronice. Pruna poate fi consumata ca atare, in compot sau chiar sub forma de magiun neindulcit.

In curele de slabire prunele trebuiesc combinatie cu alte alimente, avand in vedere potentialul sau caloric, destul de slab.

Astfel, pentru o cura de slabire reusita, puteti sa combinati prunele cu iaurtul.

Structura dietei pe baza de prune si iaurt:

- in prima parte a zilei consumati proteine: carne slaba de pui, curcan sau vitel, fiarta sau fripta, branza slaba de vaci (sub 6% grasime), oua - unul pe zi;

- in a doua parte a zilei, dupa cca. 4 ore de la masa cu proteine, consumati doar prune si iaurt (iaurt, chefir, sana). Puteti sa consumati prunele si iaurtul ca atare, crude, separat sau in in combinatii.

De asemenea, puteti sa consumati prunele sub forma de compot, fara zahar.

Pentru prima parte a zilei, doar ce este enumerat mai sus se consuma: carne, branza, ou.

Adaugati cei 2 litri de apa pe zi.

Atentie cand cumparati prunele, sa fie proaspete si daca se poate sa va asigurati ca snt organice. Prunele tratate cu diverse subtante sau ingrasaminte chimice n-au nicio valoare in vreo cura sau dieta.

Dieta cu prune si iaurt poate fi tinuta 3-4 saptamani in continuu. Daca vreti sa continuati cu slabirea, faceti o pauza de o luna si continuati cu dieta. 

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER