CUM SCAPAM DE CELULITA

Dieta impotriva celulitei


Orice cura de slabire atrage dupa sine niste efecte, unele pozitive, alte negative. Printre cele mai rele efecte ale slabitului se numara si aparitia celulitei.

De ce apare celulita dupa o cura de slabire? Motivele sunt variate, pleacand de la lipsa anumitor minerale din corp, pana la o proasta hidratare a corpului, in general, si a pielii, in special.

Cum combatem celulita? Raspunsul il gasim tot intr-o dieta. Dieta de combatere a celulitei este bine sa fie legata de cura de slabire ce a generat aparitia celulite sau poate fi individuala, daca aparitia celulitei are alte surse.

Este bine sa combinati aceasta dieta de combatere a celulitei cu utlizarea cremelor speciale pentru celulite, cu o buna hidratare a corpului si a pielii, in special.


Este bine sa fii activa, sa faci miscare, eventual masaje specifice si impachetarea zonelor cu probleme cu substante liporeductoare.

Aceasta dieta este pentru doar 7 - maxim 10 zile, apoi este bine sa reveniti la o alimentatie echilibrata, fara excese si cu multe fructe si legume.

Preparati in fiecare dimineata un amestec din sucul a 3 lamai , 1 litru de apa plata, 1 - lingurite de miere dupa gust (sau zaharina). Consumati apoi acest amestec, pe parcursul zilei atunci cand va este sete. Incercati sa aveti un consum minim de 2.5 litri pe zi de lichide (apa, apa + suc de lamaie, ceai, iaurt)

Mic dejun:
4 linguri cereale integrale, 300 ml iaurt semidegresat, un ou fiert (o data la 2 zile), ceai de fructe (afine sau alte fructe de padure)

Gustare ora 10.30:
1 pahar (250 ml) suc de rosii

Pranz: 150 g carne slaba de pasare fiarta sau la gratar, garnitura din 300 g legume inabusite (conopida, telina, morcov), cu sare in cantitate moderata si zeama de lamaie, o felie de paine, un fruct (mar, portocala, gutuie)

Gustare ora 16.30:
Un pahar suc de rosii sau de morcovi, ori doua mere

Cina: 1/2 felie branza telemea, salata de legume crude (varza, rosii, ardei gras, conopida) sau reluati o portie din salata de la pranz.
La cele de mai sus se adauga doua linguri de ulei, necesar pentru prepararea garniturii

In ultimele 2 zile adaugati la masa de pranz o portie de supa de legume.

Nu uitati sa va hdiratati corpul des, sa folositi cremele anticelulitice, dupa fiecare baie.

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE