CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT

Dieta in cura de slabire cu grapefruit


Ce stim despre grapefruit? Este un fruct sanatos cu un bogat continut de vitamina C. Folosit in curele de slabire, datorita efectului sau de ardere a grasimilor, trebuie consumat totusi cu precautie, avand in vedere faptul ca inhiba dizolvarea pastilelor. Deci, atentie celor ce urmeaza un tratament medical sau folosesc pastile pentru slabit! Nu consumati impreuna cu grapefruit!

Persoanele ce folosesc regimul cu grapefruit reusesc sa slabeasca mult, insa datorita scaderii rapide in greutate, aceasta cura pe baza de grapefruit nu este recomandata a se tine mai mult de o data pe an.

Regimul pe baza de grapefruit consta in consumul timp de o saptamana, la micul dejun a unei jumatati de grapefruit.

La pranz, consumam friptura slaba de pui, curcan, vitel (sau peste) cu salata (orice, cu exceptia rosiilor). Aceasta varianta se alterneaza cu un pranz alcatuit din branza slaba de vaci (5% grasime) si iaurturi (iaurt, lapte batut, chefir, sana, cu pana la 3% grasime), la care adaugam legume crude, in salata (cu excepia rosiilor).

Seara, nu mancati mai tarziu de ora 18. Masa de seara va fi alcatuita fie din legume crude, in salata sau natur, fie din fructe, nu mai mult de 1 Kg. Adaugam un fruct de grapefruit seara, pe langa celelalte alimente. 

Dieta cu grapefruit poate fi o arma cu doua taisuri; puteti slabi, dar, puteti sa aveti si probleme de sanatate. Deci, nu incepeti aceasta dieta daca stiti ca aveti deja ceva probleme de sanatate.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER