marți, 30 iulie 2013

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT

Dieta in cura de slabire cu grapefruit


Ce stim despre grapefruit? Este un fruct sanatos cu un bogat continut de vitamina C. Folosit in curele de slabire, datorita efectului sau de ardere a grasimilor, trebuie consumat totusi cu precautie, avand in vedere faptul ca inhiba dizolvarea pastilelor. Deci, atentie celor ce urmeaza un tratament medical sau folosesc pastile pentru slabit! Nu consumati impreuna cu grapefruit!

Persoanele ce folosesc regimul cu grapefruit reusesc sa slabeasca mult, insa datorita scaderii rapide in greutate, aceasta cura pe baza de grapefruit nu este recomandata a se tine mai mult de o data pe an.

Regimul pe baza de grapefruit consta in consumul timp de o saptamana, la micul dejun a unei jumatati de grapefruit.

La pranz, consumam friptura slaba de pui, curcan, vitel (sau peste) cu salata (orice, cu exceptia rosiilor). Aceasta varianta se alterneaza cu un pranz alcatuit din branza slaba de vaci (5% grasime) si iaurturi (iaurt, lapte batut, chefir, sana, cu pana la 3% grasime), la care adaugam legume crude, in salata (cu excepia rosiilor).

Seara, nu mancati mai tarziu de ora 18. Masa de seara va fi alcatuita fie din legume crude, in salata sau natur, fie din fructe, nu mai mult de 1 Kg. Adaugam un fruct de grapefruit seara, pe langa celelalte alimente. 

Dieta cu grapefruit poate fi o arma cu doua taisuri; puteti slabi, dar, puteti sa aveti si probleme de sanatate. Deci, nu incepeti aceasta dieta daca stiti ca aveti deja ceva probleme de sanatate.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.