CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

Dieta in cura de slabire pe baza de iaurt si lamaie


Spre deosebire de alte diete, bazate pe ceaiuri sau pastile sau pe diverse alte combinatii, cum ar fi papadia sau anghinarea sau alte produse utile in slabire, dar cu un gust si o toleranta scazuta a multora dintre cei care practica dietele de slabit, iaurtul este un aliment mult mai tolerat si mai placut, ce poate fi consumat perioade lungi de tine fara sa-ti dea senzatia de plictiseala sau de repulsie.

Iaurtul este un aliment ce poate fi consumat in cantitati substantiale, fara sa-ti dauneze sanatatii, ba dimpotriva.

De asemenea, lamaia nu este nici ea neplacuta si poate fi consumata in diverse combinatii, intr-un mod placut. Nu degeaba exista esente de lamaie. Nu degeaba exista sucuri de lamaie.

Combinatia celor doua, iaurt si lamaie, reprezinta un potential de slabire putin valorificat in domeniul nutritiei.

Datorita faptului ca iaurtul este incadrat de obicei in categoria neutra a aleimentelor, dupa unii nutritionisti, iar dupa altii, este clasificat ca facand parte din clasa proteinelor, el nu este folosit in combinatii cu lamaia, considerata glucid. Cum este si firesc, combinatia de iaurt cu lamaie nu pare a fi una fericita la prima vedere, insa acest fapt corespunde doar acelor diete in care variatia alimentara reprezinta punctul culminant al dietei in sine.

Daca utilizam combinatia de iaurt cu lamaie, ca unic aliment, pentru o perioada de timp de cateva ore, efectul de slabire este garantat.

Combinatia de iaurt si lamaie poate fi consumata in prima parte a zilei, urmand ca in a doua parte a zilei, la un interval de minim 5 ore sa consumam fie alimente bogate in proteine (carne de pui, de curcan, de viata, slaba sau peste slab - carnea se consuma fie fiarta, fie fripta), fie legume (fierte, fripte sau crude).

Acum sa revenim la combinatia dee iaurt cu lamaie. La un litru de iaurt, folositi zeama de la o lamaie mare (puteti sa adaugati si coaja, daca va place, pentru gust). Nu consumati mai mult de 2 litri de iaurt pe zi! Nu lasati sa treaca mai putin de 5 ore intre mesele cu iaurt si lamaie si celelalte tipuri de alimente.

Puteti sa consumati iaurtul cu lamaie ca atare, sau puteti sa inghetati amestecul si veti obtine o inghetata placuta. Daca doriti sa consumati inghetata, sa va ganditi ca acesta trebuie sa stea la congelator macar 3-4 ore.

Rezultatul acestei combinatii de iaurt lamaie poate determina o slabire de 4-5 kilograme in doua saptamani.

Este bine ca in primele doua-trei zile de cura sa folositi lapte batut in loc de iaurt. De asemenea, iaurtul considerati-l ca generic. Puteti foarte bine consuma: lapte batut, iaurt, chefir, sana. Sa nu aiba mai mult de 3% grasime.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE