ALCACHOFA PENTRU SLABIT

Ce stim despre Alcachofa?


Alcachofa este un extract de anghinare cu rol in suprimarea poftei de mancare, rol primordial intr-o cura de slabire functionala. Alcachofa se absoarbe foarte usor in sange, datorita si faptului ca se gaseste in stare lichida.

Anghinarea (Cynara scolymus) este o planta minune, care din pacate este prea putin cunoscuta la noi in tara. O cunoastem mai degraba ca si principiu activ al unor medicamente pentru normalizarea colesterolului si  trigliceridelor cat si pentru imbunatarirea functiei hepatice si mai putin ca aliment.

Anghinare. Pastilele pe baza de anghinare - un fruct intalnit in America de Sud, este probabil cel mai eficient produs de slabit. Calitatile sale sunt cu atat mai evidente in cazul in care optezi pentru produs in forma de solutie, pentru ca intra mai usor in sange, eliminand rapid apa si toxinele. Diminueaza considerabil pofta de mancare, tocmai de aceea pentru a nu exista riscul unei dependente care sa-ti faca rau, ar trebui stabilita o dieta sanatoasa, dinaintea folosirii lor.

Aflati mai multe despre produsele pentru slabit, vizitand site-ul Club Diete

Pentru o cura de slabire se foloseste jumatate de sticluta de Alcachofa Original Formula, inainte de micul dejun, pe stomacul gol. Nu are un gust neplacut, dar pentru cine nu se poate adapta la gustul Alcachofa se poate consuma in amestec cu ceai sau apa.

Alcachofa Original Formula contine vitamine (vitamina A, B, C), fier, mangan, fosfor, zaharuri, lipide, cinarina (coleretic si diuretic), polifenoli (antioxidanti), oxidaze (enzime), flavone (substante antioxidante).

Pretul Alcachofa Original Formula este urmatorul, in functie de cantitatea dorita:

Alcachofa pentru 8 zile - 129 RON
Alcachofa pentru 14 zile - 169 RON
Alcachofa pentru 28 zile - 239 RON
Alcachofa pentru 42 zile - 299 RON

Transport acestor produse este gratuit.

Intrebari frecvente intalnite pe forumuri:

"1.   Cat dureaza pana incep sa slabesc si cat pot sa slabesc ?

Efectul folosirii Alcachofa Original Formula se poate observa dupa doar 6 zile de folosinta. Noi recomandam o cura de 42 de zile pentru efecte maxime, puteti sa slabiti chiar si 15Kg pe luna folosind acest produs de slabit.

2.   Este Alcachofa Original Formula 100% natural ?

Alcachofa Original Formula este un produs 100% natural ! Nu contine conservanti si nici E-uri si nici substante chimice care sa va faca rau pe termen lung.

3.   Este Alcachofa Original Formula un produs avizat de ministerul sanatatii ?

Alcachofa Original Forumula este un produs avizat S.N.P.M.A.P.S cu numarul de aviz : 6877/07.06.2012 .

4.   Cat dureaza pana imi ajunge comanda ?

Comanda dumneavoastra poate ajunge si in 24 de ore , depinde cand faceti comanda, in mod normal timpul maxim de livrare este de 48 de ore de cand am preluat comanda. Pachetul dumneavoastra va fi trimis cu curier rapid.

5.   Cat ma costa livrarea ?

Livrarea este suportata integral de noi, dumneavoastra nu platiti niciun ban pentru livrarea produselor.

6.   Ce inseamna 30 de zile garantie ? Cum functioneaza garantia ?

Garantia noastra de 30 de zile inseamna ca dupa ce ati primit produsele aveti 30 de zile sa le consumati si sa vedeti daca aveti rezultate. Deoarece suntem siguri ca rezultatele vor fi foarte bune va garantam ca daca nu sunteti multumita va dam banii inapoi pe comanda.

7.   Unde va pot contacta ?

Ne puteti contacta la adresa de email vanzari@forumalcachofa.org sau la numarul de telefon "

Pentru mai multe detalii privind Alcachofa Original Formula, vizitati site-ul Alcachofa.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE