CURA DE SLABIRE INCEPE LUNI

Cand este bine sa incepem o cura de slabire?


Raspunsul majoritar al celor ce se ocupa de acest domeniu al nutritiei, implicit al curelor de slabire, ar fi ca cea mai potrivita zi pentru inceperea unei cure de slabire este ziua de luni.

In primul rand, lunea reprezinta inceptul, constientizat atat psihic cat si fizic, in sensul ca, dupa weekend lumea se intoarce la serviciu, isi reincepe activitatea, tonusul este bun, exista o mai mare pofta de viata, de a schimba ceva in bine.

Si totusi, lunea este ziua cea mai lunga din saptamana, pentru cei ce sunt la serviciu. Ce implica acest lucru intr-o cura de slabire? E simplu! Va fi foarte greu de depasit aceasta zi, ca fiind prima zi din cura.

Cei mai multi dintre dumneavoastra stiu faptul ca cea mai grea zi dintr-o cura de slabire este prima zi. Deci, aceasta zi ar fi ziua de luni, zi ce noua ni se pare si cea mai lunga din saptamana, deci mental, si cea mai greu de parcurs, intr-o cura de slabire.

Acesta ar fi unul din factorii pentru care eu personal n-as recomanda ziua de luni ca zi de inceput pentru o cura de slabire.

Mai este un aspect important, si anume, pentru orice cura de slabire, trebuie sa faci cumparaturi. Stim asta cu totii, si nu trebuie sa ocolim aceasta mica problema.

Deci, daca preferi zilele de weekend pentru cumparaturi, te poti simti in stare sa incepi cura de slabire lunea. Insa, daca vrei sa eviti aglomeratia de weekend din supermarketuri si te hotarasti ca lunea sa fie ziua de cumparaturi, atunci, poti foarte bine sa incepi cura de slabire martea.

Psihic, o partida de cumapraturi, fie ia si pentru o cura de slabire, te deconecteaza si iti schimba tonusul. Doamenele stiu ce vorbesc! Deci, pentru o zi de luni plicitisitoare si luna, petrecuta la serviciu, una-doua ore de cumparaturi poate sa te deconecteze si sa-ti schimbe in bine atitudinea, chiar si pentru o cura de slabire.

Deci, ai incepe ziua de marti pregatit sufleteste pentru o cura de slabire si mai ales, ai avea si alimentele necesare penru a incepe respectiva cura de slabire.

Aceasta este concluzia mea si, va garantez ca nu este una pripita: cel mai bun inceput pentru o cura de slabire este ziua de marti.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE