DIETA DE SLABIT CU PIERSICI

DIETA IN CURA DE SLABIRE CU PIERSICI


Este greu in aceste zile sa vizitezi o piata si sa nu-ti ramana privirea la apetisantele si pufoasele piersici, demne de mesele celor mai alesi regi.

Piersicile sunt fructe preferate de multe persoane; rar intalnesti pe cineva caruia sa nu-i placa piersicile.

Piersica este un fruct preferat de multi si fara sa aiba o inclinatie spre alergii, asa cum e cazul multora din fructele de sezon.

Piersicile sunt fructe tari, care se dezvolta frumos in climate temperate. Sunt fructe dulci, foarte putin acide. Piersicile sunt bogate in vitamiele A, B, C, calciu, fier, potasiu si fosfor.

Piersicile sunt bogate in fier, care este necesar pentru producerea de neurotransmitatori precum dopamina si serotonina. Fierul ajuta si la mentinerea nivelului de magneziu din organism si joaca un rol important in sintetizare hemoglobinei. Fierul ajuta si la intarirea sistemului imunitar.

Dieta cu piersici este ideala pentru vara, fiind benefica celor ce doresc sa slabeasca cu ajutorul acestor minunate fructe de sezon.

Piersicile contin si numerosi acizi organici, pectina si uleiuri esentiale.

Ce trebuie sa stii despre dieta cu piersici?

Dieta cu piersici este o dieta potrivita pentru aproape oricine. Este o dieta purificatoare, care te va ajuta sa elimini pana la 4-5 kilograme in 2 saptamani.

Pentru a avea efectul dorit, este indicat sa consumi piersici cu coaja, deoarece aceasta contine vitaminele A si C. Trebuie sa consumi fructe proaspete, coapte.

Planul dietei pe baza de piersici:

- alternativ consumati 2 zile cu piersici si 2 zile cu proteine:

- in zilele cu piersici - nu consumati mai mult de 2 kilograme de piersici pe zi;
- in zilele cu proteine, consumati doar: carne de pui, carne de curcan, carne de vitel (fripta sau fiarta), iaurturi, branzeturi slabe (sub 5% grasime) si atat; acestea se consuma in cantitati nelimitate, insa, este indicat sa fie mai multe mese pe zi, in portii mici.

In timpul dietei cu piersici nu uitati de cei 2 litri de lichide pe zi. Puteti consuma cafea dimineata, neindulcita.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE