sâmbătă, 13 iulie 2013

CABINETE NUTRITIONISTI BUCURESTI

Adrese cabinete nutritionisti din BucurestiClinica de nutritie NutriLife


Clinica de nutritie NutriLife din sectorul 1 va sta la dispozitie cu sfaturi utile de la cei mai buni medici. Clinica ofera si un set de analize inainte de a se stabili dieta personala a fiecarui client.

Adresa: Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 17, Sector 1
Tel: 021 232 34 45
Web: www.nutrilife.ro


Clinica de nutritie Bioestet


Clinica de nutritie BIOESTET va ofera consiliere de nutritie si diete eficiente, rapide, cure de slabire personalizate iar nutritionistii promit efecte pe termen lung.


Adresa: Str. Wolfgang Amadeus Mozart Nr.1A
Mob: 0728 383 835
Web: www.bioestet.ro


Nutrimed Help


Nutrimed Help este o clinica nutritionala din Bucuresti care va ajuta cu diete de toate tipurile in functie de necesitatea dumneavoastra.


Adresa: Strada George Enescu 36, bloc 6B, scara 2, etaj 2, apartament 22
Tel: 031 107 00 08
Web: www.nutrimedhelp.ro


Clinica de nutritie Kilostop


Clinica de nutritie Kilostop va ajuta sa alegeti nutritionistul potrivit in functie de nevoile dumneavoastra. Clinica Dorobanti si Clinica Cismigiu sunt cele doua clinici Kilostop din Bucuresti.


Adresa: Str. Jean Texier nr. 3, etaj 2, Sector 1
Tel: 0372 99 66 33
Web: www.kilostop.ro


Clinica de nutritie Med Consult & Care


Med Consult & Care este o clinica de nutritie care se implica in acordarea celor mai bune recomandari nutritionale pentru persoanele care intampina probleme cu kilogramele in plus.


Adresa: Av. Mircea Zorileanu, Nr. 93
Tel: 0311 054 907
Mob: 0763 652 115
Web: www.luanasahian.ro


Centrul de nutritie SuperFit


Va asteptam la Centrul de nutritie Superfit pentru a va oferi servicii de nutritie clinica, nutritie sportiva, nutritie pediatrica, scadere si crestere in greutate si fitness. Superfit inseamna in primul rand performanta, iar performanta inseamna depasirea limitelor.

Dr. Serban Damian
drsdamian@yahoo.com
0722.616785 (puteti face programari sunand la acest numar sau pe pagina de programari online; inainte de a face programarea va recomandam sa cititi cu atentie informatiile despre serviciile noastre.)
Bucuresti, sector 3, bulevardul Energeticienilor nr.9E, bloc M1, parter, cam.1007, zona medicala.
Web: www.superfit.ro


Cabinet Nutritie - nutritionist Camelia Olteanu


Bine ati venit la Cabinet Nutritie - nutritionist Camelia Olteanu

Doriti sa slabiti sigur si sanatos? Nimic mai simplu, apelati la un consultant specializat in nutritie si dietetica.
- Consultanta de specialitate persoanelor cu probleme de greutate sau de nutritie.
- Scaderea sau cresterea greutatii corporale echilibrat si fiziologic prin diete personalizate in functie de varsta, inaltimea, greutatea actuala, posibilele afectiuni, activitatea fizica si intelectuala.
- Consiliere nutritionala pentru imbunatatirea calitatii vietii, schimbarea stilului de viata.

 Bucuresti, Judetul BUCURESTI Str. Polona nr. 92, bl. 17 A+B, scara 3, et. 2, ap. 100, interfon 12, vis-vis de Spitalul de Urgenta Floreasca
Tel programari: 0744520006 | 0730058181
Web: http://www.romedic.ro/cabinet-nutritie-nutritionist-camelia-olteanu


Centrul de Slabire Rapida si Consultanta Nutritionala Natural Silhouette


Din anul 2004 la Centrul de Slabire Rapida si Consultanta Nutritionala Natural Silhouette si-a mentinut pozitia de lider in domeniul consultantei in nutritie datorita programelor de nutritie elaborate stiintific, a suportului motivational permanent oferit, in vederea obtinerii rezultatelor dorite, sigure si de durata.
Natural Silhouette ofera programe de nutritie si fizioterapie de slabire personalizate din Bucuresti, pentru a se obtine si mai ales pentru a mentine o greutate corporala normala.

Centrul de slabire si consultanta nutritionala Natural Silhouette
Adresa
Str. Grigore Alexandrescu, nr.7
Bl.H1, apt 12, sector 1
Bucuresti

Telefoane
073 SILUETA (0737 458 382)
0757 90 60 90
0721-091762

Email
info@silueta-naturala.ro
Web: http://www.silueta-naturala.ro

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.