CURA DE SLABIRE CU PEPENE GALBEN

Dieta in cura de slabire cu pepene galben


Cu ajutorul dietei cu pepene galben, puteti slabi pana la 3-4 kilograme intr-o saptamana, fara eforturi mari.

Fiind in plin sezon al fructelor este pacat sa nu profitati din plin de minunatiile pe care ni le ofera pietele, in acest anotim.

Pepenele galben este un fruct ce te poate ajuta sa slabesti destul de usor, deoarece contine in proportie de 90% apa si are putine calorii, 35. Pe langa aceste calitati, pepenele galben iti da senzatia de satietate si-ti diminueaza pofta de mancare, revitalizandu-te si energizandu-te pe tot parcurul zilei.

Dieta cu pepene galben nu trebuie sa dureze mai mult de o saptamana deoarece este o dieta subcalorica si prelungirea ei iti poate dauna sanatatii. Pepenele galben este un aliment sarac in calorii car enu-ti poate asigura un echilibru alimentar corespunzator.

Dieta pe baza de pepene galben:

- primele doua zile numai pepene galben;
- o zi de carne (pui, curcan, vitel - fripta sau fiarta), branza slaba de vaci (sub 5% grasime), iaurturi (sub 3% grasime), legume crude (in salata, cu 2 lingurite de ulei zilnic, pentru tranzitul intestinal). Legume: castraveti, salata, varza, ridichi de luna, ceapa, ardei, marar, patrunjel.
- o zi de pepene galben;
- o zi de cereale (indicat ovaz) cu iaurt (sub 3% grasime);
- o zi de pepene galben;
- o zi de carne+branzeturi+iaurturi+legume crude

Dupa aceasta saptamana de dieta, veti slabi in jur de 3-4 kilograme.

Sucul de pepene galben


Este racoritor, aperitiv, diuretic si are valoare calorica foarte scazuta (fiind asadar un remediu exceptional in combaterea obezitatii). Cea mai mare virtute a acestui suc este efectul laxativ, fiind considerat unul dintre cele mai importante laxative vegetale. Este indicat asadar in constipatiile cronice, in colita de putrefactie, precum si in alte afectiuni insotite de blocaje ale tranzitului intestinal: hemoroizi, migrena, dispepsie, hepatita, anumite afectiuni auto-imune.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE