CURA DE SLABIRE CU SUPA DE VARZA

Dieta in cura de slabire cu supa de varza


Supa de varza este cel mai functional aliment intr-o dieta de slabire. Aceasta afirmatie este sustinuta de o experienta personala si de cateva cazuri pe care le-am vazut de-a lungul timpului.

Desi, pare utopic pentru o dieta, totusi, supa de varza este un aliment care cu cat este consumat mai des si in cantitate mai mare, cu atat te ajuta sa slabesti mai mult.

Evident, ca orice dieta, aceasta pe baza de supa de varza are si defecte, in special datorate faptului ca vorbim de o dieta subcalorica, supa de varza neasigurandu-ne necesarul zilnic caloric sau de alta natura (minerale, vitamine, etc.). De fapt, in aceasta compozitie slaba in nutrienti consta tot secretul supei de varza, motivul ce determina slabire drastica, rapida.

Daca n-aveti chef de gatit supa de varza, va spun de la inceput ca exista in comert pastile concentrate de supa de varza. Marele avantaj al acestor pastile concentrat de supa de varza este acela ca pot fi luate oriunde: la serviciu, in vacante, in deplasari, etc. Nu trebuie sa urmezi dieta cu supa cu varza si sa te plimbi cu sufertasul de supa dupa tine. Lucrurile au evoluat in aceasta privinta, astfel ca, o pastile de supa de varza, reprezinta o concentrare deosebita.

Daca vrei totusi sa gatiti singuri supa de varza, iata si reteta:

Ingrediente:

- 2 legaturi de ceapa verde

- 1 varza cruda

- 2 ardei grasi

- 500 gr suc de rosii

- frunzele si coditele de la o telina

- vegeta sau delikat

Mod de preparare:

Ingredientele se taie bucatele, se pun intr-o oala (mai putin sucul de rosii) se acopera cu apa si se fierb la foc mare cam 10 minute. Se adauga apoi vegeta/delikat si sucul de rosii si se mai fierb inca 10 min.

Structura dieta cu supa de varza. 

Daca alegeti pastilele concentrate in supa de varza, folositi efectiv pastila concentrat de supa de varza in locul supei propriu-zise. 

1 zi – supa si fructe. Poti manca pe saturate si supa si fructe (fara banane)

2 zi – supa si vegetale. La fel, nu conteaza cantitatea. Legumele pot fi consumate crude sau preparate (fara porumb, mazare sau fasole)

3 zi – supa, vegetale si fructe. Se recomanda morcov, telina, pastarnac. Este interzis cartoful.

Vestea buna: dupa primele 3 zile daca regimul a fost urmat strict se pot slabi 2-4 kg.

4 zi – supa, banane, lapte degresat. Bananele si laptele au calorii, dar organismul are nevoie de potasiu si proteine.

5 zi – supa, carne de vita si rosii. Se consuma supa cel putin la o masa, 200-400 gr carne de vita si cam 6 rosii. In aceasta zi trebuie sa bei cel putin 6 pahare de apa.

6 zi – supa, carne de vita si legume. Poti face 2, 3 fripturi de carne de vita fara grasime cu garnitura de legume. Dar nu uita de supa.

7 zi – supa, orez, sucuri de fructe si legume. Poti manca supa si orez fiert nelimitat. La fel si in cazul sucurilor.

La sfarsitul celor 7 zile, daca regimul a fost respectat slabesti intre 4 si 8 kg. Dieta se poate repeta cat de mult doresti.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER