CURA DE SLABIRE IN TREI PASI

Structura unei cure de slabire in trei pasi. Cura de slabire rapida


Cand vine vorba de slabit rapid si practicarea in acest sens a unei cure de slabire ce sa-ti permita eliminarea a 3-4 kilograme intr-un timp rezonabil, trebuie sa aveti in vedere cateva elemente esentiale, atat pentru functionarea curei de slabire, dar mai ales pentru sanatate.

In primul rand, daca vreti sa slabiti rapid si aveti de gand sa va chinuiti cu o cura de slabire rapida sau o "asa-zisa cura de slabire rapida", care sa va indice consumul a doi morocovi pe zi si doua pahare de lapte dulce, mai bine tineti o cura de slabire de 3-4 zile de infometare, rezultatele fiind mult mai bine, iar efectele asupra sanatatii pot fi mai putin daunatoare decat atunci cand practicati diferite combinatii ce pot sa va dea peste cap stomacul sau alte organe.

Revenind, trebuie avut grija la aceste cure de slabire rapide, aceasta este concluzia.

Plecand de la acest punct, haideti sa vedem ce ar presupune o cura de slabire rapida utila si relativ sanatoasa, pentru ca nu exista in definitiv o cura de slabire rapida pefect sanatoasa:

- pasul 1 - prima zi din cura de slabire rapida trebuie sa fie una care sa nu va creasca aciditiatea in stomac; evitati iaurturile (iaurt, sana, chefir) - puteti consuma lapte batut, daca e o cura de slabire ce va permite, fructele, apa carbogazoasa sau alte lichide carbogazoase, rosii, etc;

- pasul 2 - evitati pe parcurul curei de slabire rapida combinatiile ce va pot cauza sanatatii si mai ales, cele care vor anula cura. Sa va dau un exemplu: am vazut o dieta in care la micul dejun era trecut un pahar de lapte, o felie de paine integrala si 100 grame branza slaba. Laptele in stare cruda este INTERZIS in orice cura de slabire, fie ea rapida sau de alta natura. Deci, agrija la combinatii! Nu mai vorbesc de amestecuri de genul: friptura de vitel cu salata de rosii - combinatie care iti anuleaza orice dieta, desi la prima vedere par niste alimente bune pentru o cura de slabire rapida. Ei bine, nu sunt!

- pasul 3 - evitati sa schimbati IN TOTALITATE meniul zilnic doar pentru intervalul unei cure de slabire rapide, dupa care sa reluati acelasi meniu, la finalul respectivei cure. Este cel mai nesanatos lucru pentru dumneavoastra, cum de asemenea, este inutil in cura de slabire rapida. O trecere brusca de la o alimentatie la alta inseamna dupa incheierea curei de slabire o revenire si o inmultire a kilogramelor. Veti "reusi" sa acumulati mai multe kilograme decat aveati inainte de inceperea curei de slabire rapida.

Acestea ar fi cele mai importante elemente pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand va propuneti sa urmati o cura de slabire rapida, de 3-4 kilograme intr-o saptamana. Chiar daca vreti sa mergeti la mare si doriti o slabire de 3-4 kilograme intr-o saptamana, nu uitati ca puteti astfel sa va dati peste cap metabolismul si sa constatati la finalul curei de slabire ca va ingrasati exagerat, mai mult decat se intampla inainte de cura.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE