sâmbătă, 13 iulie 2013

PRODUSELE ALEVIA

Ce stim despre produsele de la Alevia? Sunt ieftine!


Alevia este un unul din producatorii mari de pe piata romaneasca de farmaceutice. Si totusi, brand-ul Alevia s-a facut cunoscut datorita produselor de slabit, in special.

Prin prisma acestor produse de slabit, Alevia a ajuns unul din principalii jucatori de pe piata romaneasca a produselor de acest gen, principalul sau atu fiind preturile destul de mici.

Din analiza efectuata de noi, putem spune ca in afara ceaiurilor de slabit de provenienta locala, produsele de slabit de la Alevia sunt printre cele mai ieftine de pe piata romaneasca. Nu am descoperit inca un alt produs mai ieftin din domeniul pastilelor, tabletelor sau ceaiurilor de slabit.


Aceasta caracteristica importanta, spunem noi, a si facut din Alevia un important furizor de produse de slabit. Evident, nu numai preturile foarte mici la produsele de slabit au clasat Alevia intr-un loc fruntas printre consumatorii de pastile de slabit, dar si performantele acestor pastile.

http://bit.ly/1FYpHsz


Parerile despre produsele de slabit de la Alevia sunt in general bune. Chiar daca mai sunt si pareri negative sau pur si simplu manifestari de genul, "nu are vreun efect", totusi, acestea sunt surclasate de parerile pozitive, mult mai numeroase, exprimate in general pe forumuri.

Analizand aceste pareri despre forumuri, am observat ca sunt si alte produse de la Alevia cu succes, in special antioxidanti sau produsele pe baza de Aloe Vera. Insa, dominanta este data totusi de produsele de slabit, ieftine si functionale, conform parerilor majoritare, impartasite de cititorii si utilizatorii forumurilor online.

Se pare ca produsele de la Alevia au intradevar o componenta naturala bine dezvoltata. Acest lucru fiind confimat de niste institutii abilitate din Romania. Produsele de slabit de la Alevia tin in continuare primetime-ul acestui domeniu atat de controversat, si totusi, atat de frecventat, si anume, cel al slabirii cu ajutorul pastilelor, tabletelor, ceaiurilor, etc.

Alevia a devenit un brand cunoscut si cautat. Acest lucru il poti afirma la o simpla cautare pe net. Din punctul de vedere al clientului, acest lucru nu este neaparat un atu, insa, revin la parerile pozitive citite de noi pe forumuri, lucru ce te poate inspira sa testezi produsele de slabit de la Alevia.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.