RETETE DIETETICE - SALATA DE ANGHINARE

O reteta dietatica buna pentru orice sezon: salata de anghinare


Pentru prepararea salatei de anghinare veti avea nevoie de: 10 anghinare mici, doua lamai, 3-4 linguri ulei de masline, o legatura mica de patrunjel, sare, piper negru si pentru cine nu e la o dieta strica, puteti adauga si 100 grame de parmezam sau orice alta branza uscata.

Anghinarea este o leguma mai putin folosita la noi, dar se poate gasi usor in supermarketuri. Salata de anghinare poate fi un moft pentru unii sau o rutina pentru altii. Oricum, daca nu vi se pare rpea scumpa, puteti s-o cumparati si s-o gatiti. Salata de anghinare este atat o mancare placuta, dar si un aliment dietetic, care ajuta arderile.

Trebuie sa taiati "motul" anghinarei, adica acele frunzulite. Frunzele tari de anghinare se pun in apa (apa in care ati stor in prealabil cele o lamaie).

Taiat apoi bucatatile de anghinare (aici depinde de gust, fie in doua bucati, fie le taiati in bucatele mai mici). Amestecati apoi totul impreuna cu uleiul de masline, zeama de la cealalta lamaie si patrunjelul. Condimentati cu sare si piper macinat, dupa gust.

Salata de anghinare se poate face si cu frunze tinere de papadie. Efectul de slabire va fi dublat.

Parmezanul il puneti la sfarsit, peste salata.

Aceasta este reteta de salata de anghinare. Speram sa va fi facut pofta pentru a rezista la curatatul anghionarei.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE