vineri, 12 iulie 2013

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

Dieta in cura de slabire cu grapefruit si iaurt


Fiind o dieta subcalorica, dieta cu grapefruit si iaurt nu trebuie tinuta mai mult de doua saptamani legat. Daca doriti puteti sa reluati regimul dupa o luna de zile de pauza.

Grapefruit-ul a ajuns fructul celebru al dietelor de slăbire. Grapefruit-ul contine vitamina C in canitate mare, de aceea este recomandat consumul lui zilnic.

De remarcat un singur lucru, nu trebuie sa consumati grapefruit daca luati pastile, de orice fel ar fi acestea deoarece grapefruitul nu permite descompunerea acestora in organism.

Grapefruitul a ajuns foarte "celebru" datorita efectelor sale bune in curele de slabire si mai ales datorita numarului scazut de calorii, 25 de calorii la suta de grame. Grapefruitul te poate ajuta sa lupti cu kilogramele in plus. In general grapefruitul este recomandat a se consuma inainte de masa, el ajutand la scaderea colesterolului.

Suc de grapefruit si iaurt:

Poti prepara un cocktail energizant din suc de grapefruit si iaurt. Coaja de grapefruit este un bun antiviral si antibacterian, deci poti s-o folosesti in acest suc.

Datorita continutului de uleiuri esentiale, coaja de grapefruit este recomandata ca antiviral si antibacterian natural.

Dieta cu grapefruit si iaurt presupune consumul dominant de grapefruit si iaurt, timp de doua saptamani de zile, in alternanta cu zile de alimentatie normala, dietetica.

Structura dietei cu grapefruit si iaurt:

- o zi amestec de iaurt cu grapefruit; nu depasiti 2 litri de iaurt zilnic; iaurtul sa aiba sub 3% grasime;

- o zi masa de carne slaba (pui, curcan, vita), fiarta sau fripta cu salata de varza sau salata verde; adaugati 2 lingurite de ulei la salata si stropiti cu o lingurita de zeama de grapefruit;

Nu prelungiti dieta cu grapefruit si iaurt mai mult de doua saptamani. Este o dieta subcalorica si tinuta timp indelungat poate sa dauneze sanatatii.

Cu ajutorul dietei cu grafruit si iaurt puteti slabi pana la 4-5 kilograme, poate si mai mult, daca adaugati acestei diete si o parte de efort fizic mediu.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.