BENEFICIILE EXTRACTULUI DE CAFEA VERDE

Cum poti sa slabesti cu extractul de cafea verde?


Este clar ca produsele de slabit pe baza de cafea verde sunt functionale, insa, deocamdata, nu exista o certitudine despre numarul de kilograme pe care-l poti da jos cu ajutorul pastilelor de slabit pe baza de cafea verde. 

Cat poti pierde in greutate daca iei extract de cafea verde? S-au facut numeroase studii despre beneficiile extractului de cafea verde, cu aplicatie in curele de slabire si pierderea in greutate. Experiementele au aratat ca poti pierde in greutate cu extractul de cafea verde, slabirea fiind diferentiala de la individ la individ.


Extractul din boabe de cafea verde este un produs destul de accesibil. Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi di lume.

Aflati mai multe despre cafeaua verde, vizitand site-ul nostru ClubDiete.

Extractul de cafea verde este original din America, acesta putand ajuta la reducerea glicemiei. Extractul de cafea verde este creat din boabele crude de cafea.

GreenCoffeBurner

Cafeaua verde elimina grasimile si kilogramele in plus si te ajuta sa slabesti rapid si sanatos. Cafeaua verde este unul dintre cele mai importante stimulente din lume.

Extractul de cafea verde te poate ajuta sa slabesti intr-un mod sanatos si ieftin.

Cafeaua verde este unul dintre cele mai importante stimulente din lume, cafeaua fiind una din cele mai cunsumate baturi. Cafeaua verde este cafeaua simpla, adica cafeaua neprajita sau cafeaua cruda. Cafeaua verde este bogata in acid clorigenic - un puternic antioxidant care te ajuta sa scapi de radicalii liberi din  corp. Consumul de cafea verde si acizii clorogenici ofera beneficii pozitie asupra sanatatii.

Consumul de cafea verde poate fi benefic asupra hipertensiunii.  

Caonsumul de cafea verde te ajuta sa slabesti, fapt demonstrat de cei ce au folosit acest produse de slabit pe baza de extract de cafea verde. Cercetarile au demonstrat ca combinatia din cafeaua verde, de cafeina si acid clorogenic duce la inhibarea absorbtiei de grasimi, determinand extractul de cafea verde sa fie un supliment viabil in slabirea rapida.

Sunt multe companii care comercializeaza produse pe baza de cafea verde sau alte substante similare cafelei verzi, de aceea este bine sa fiti atenti la ce cumparati.

Capsulele de cafea verde au diferite doze, de la 200 mg la 800 de mg. Printre sugestiile dr-ului Oz se numara si aceea de a opta pentru capsulele cu extract de cafea verde de 400 mg, de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Totusi, cea mai de succes versiune a capsulelor pentru slabit cu extract de cafea verde sunt capsulele de 200 mg.

Acidul clorogenic din cafeaua verde

Acidul clorogenic este o compoenenta a cafelei verzi, si se gaseste intr-o proportie redus si in cafeaua prajita. Prajirea cafelei la 230 de grade pentru 12 minute reduce continutul de acid clorogenic la jumatate, iar prajirea ei la 250 de grade pentru 21 de minute elimina aproape complet cantitatea de acid clorogenic.

Green Coffee 800 Mg contine cel mai puternic extract de Cafea Verde! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green-coffee.ro.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE