vineri, 23 august 2013

DIETA CU GRAPEFRUIT, IAURT SI FULGI DE OVAZ

Slabire frumoasa si sanatoasa cu grepefruit, iaurt si fulgi de ovaz


Unul din cele mai eficiente fructe pentru slabit, frecvent utilizat in diverse diete este grapefruit-ul, in special grapefruit-ul rosu. De ce sunt eficiente dietele pe baza de grapefruit? In primul rand sunt foarte utile in arderea grasimilor, grapefruit-ul avand un continut ridicat de betacaroten necesar eliminarii colesterolului negativ; acesta este motivul pentru care aceste fructe sunt numite si fructe pentru inima.

O dieta ce are la baza consumul de grapefruit nu trebuie prelungita, totusi. Este bine ca dieta cu grapefruit sa dureze in jur de doua saptamani, timp in care odata cu caloriile arse, veti arde si mai mult colesterol.

Dieta cu grapefruit, iaurt si fulgi de ovaz este un simpla, nu foarte costisitoare, ce te poate ajuta sa slabesti, arzand grasimi.

Dieta cu grapefruit poate fi urmata un timp mai lung, insa, introducand si alte alimente in dieta.

Datorita compozitiei sale, grapefruit-ul ajuta la slabire prin insasi includerea in meniul zilnic, adica, fara sa schimbam nimic in alimentatia zilnica. Cercetarii au demonostrat stiintific ca doar consumarea unui fructe de grapefruit pe zi, fara alte elemente de diete, poate conduce la pierderea kilogramelor intr-un timp mai lung.

Iata si structura dietei pe baza de grapefruit, iaurt si fulgi de ovaz:

- micul dejun: jumatate de grapefruit, 200 g iaurt, 30-35 g (o lingura) fulgi de ovaz;

- pranz: un grapefruit, 900-1000 g iaurt, 100g fulgi;

- cina: jumatate grapefruit, 400 g iaurt, 50 g fulgi de ovaz;

Beti zilnic 2 litri de apa si nu prelungiti aceasta dieta mai mult de doua saptamani.

Daca doriti sa mai slabiti si dupa cele doua saptamani de dieta, reluati un regim aliementar ce trebuie sa va asigure necesarul caloric zilnic, fara excese alimentare.

Renuntati la: paine, cartofi, paste din faina alba, orez alb, morcov fiert, carne grasa, orice prajeli, dulciuri, lapte dulce. Puteti sa consumati dulce, pe baza de inlocuitori, insa, fara grasimi (unt, margarina, lapte dulce, frisca).

Pe langa aceste restrictii alimentare, consumati grapefruit, in aceleasi proportii: jumatate fruct dimineata si seara si un fruct de grapefruit la pranz. De preferat grapefruit rosu, dar daca nu se poate, merge si celalalt.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.