CURA DE SLABIRE CU CEREALE SI FRUCTE

Dieta in cura de slabire cu cereale si fructe


Dieta cu cereale si fructe este printre cele mai placute, mai simple, mai ieftine si mai eficiente cure de slabire. Principalul motiv al functionalitatii acestei diete este faptul ca foarte multa lume agreeaza aceasta combinatie, si mai ales, n-o considera o alimentatie de dieta, fapt ce la nivel mental creaza un blocaj pentru anumiti clienti ai dietelor.

Stiu ca de foarte multe ori dietele prezentate de noi sunt prezentate oarecum la modul impartial, fara resentimente sau subiectivism, insa, se mai intampla sa avem si preferinte si, de ce nu, pareri negative despre unele diete.

Nu este cazul dietei de fata, pentru care si facut aceasta introducere, in sensul ca, aici vorbim clar de subiectivism in privinta parerii pozitive. Fiecare dintre noi are preferintele sale in privinta unor alimente, asa cum ni le manifestam si pentru anumite diete sau eu mai stiu care lucruri.

Trebuie sa recunosc ca iubesc cerealele cu fructe, in maestec cu iaurt; de fapt este vorba de un mic dejun grecesc simplu: iaurt, cereale, fructe, seminte, miere.

Probabil ca multi dintre dumneavoastra stiu ce vorbesc, insa, pentru cei ce nu sunt familiari cu sibiectul, va voi spune ca un mic dejun grecesc pe baza de cereala contine: in primul rand cereale (fulgi de porum, fulgi de ovaz, etc - important e sa nu contina zahar adaugat), in al doilea rand contine iaurt (putem sa renuntam la iaurtul grescesc si sa incercam un iaurt mai slab de pe la noi - sub 3% grasime este tocmai bun), in al treilea rand contine seminte (alune, migdale, alune de padure, fistic, caju, etc. - ce aveti, si mai ales, ce va place), in al patrulea rand contine fructe (iarna sunt bune fructele confiate taiate cubulete mici, vara sunt bune fructele proaspete - taiate de asemenea in cubulete mici), si in al cincilea rand - miere. La o cantitate de 100 g fulgi, 400 g iaurt, 50 grame seminte, 50 g fructe, intra o lingura de miere. Acesta este un mic dejun fabulos, ce poate fi consumat chiar si intr-o dieta. Tot ce trebuie sa facem este sa asteptam 4-5 ore dupa ce l-am consumat pentru masa urmatoare, orice ar contine aceasta.

Retineti ca aceasta este o paranteza si nu dieta in sine, insa, am profitat de ocazie in a va propune un mic dejun placut, de vacanta, de weekend si, de ce nu, pentru orice zi placuta.

In privinta dietei pe baza de cereale si fructe, lucrurile stau in felul urmator:

- este o dieta ce dureaza doua saptamani;
- in acest timp se consuma pana in 500 g cereale (fulgi de porumb, fulgi de ovaz, etc - fara zahar adaugat) pe zi;
- 2 Kg de iaurt pe zi (maxim) - iaurtul sa aiba sub 3% grasime;
- 1 Kg de fructe pe zi (fructe crude) - in afara de banane, pepene galben si avocado. Insistati pe kiwi daca agreati, pentru ca sunt bogate in Zn si Mg, ce ajuta sa nu aveti probleme cu parul si unghiile, elemente ce pot fi degratate intr-o dieta subcalorica si restransa in minerale.

Combinatiile le organizati singuri. Puteti sa mancati impreuna cele trei elemente ale dietei cu cereale si fructe: adica sa amestecati iaurtul cu cerealele si cu fructe sau puteti sa consumati doar iaurt cu cereale si fructele sa le mancati separat, cum doriti.

Nu uitati sa consumati cei 2 litri de apa sau completare cu ceai neindulcit zilnic. Puteti consuma dimineata o cescuta de cafea fara zahar (sau cu inducitor).

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE