CAFEAUA VERDE - SANATATE NATURALA

Cum slabim si cum sa ne mentinem sanatosi cu boabele de cafea verde


Cafeaua verde slabeste, iar acest fapt este demonostrat atat din cercetari cat si din opiniile celor ce-au consumat produsele de slabit pe baza de cafea verde.

Care este secretul acestui tip de cafea? De ce are efect de slabire cafeaua verde?
Cafeaua verde este un stimulent natural, pe langa faptul ca reduce glicemia, determinand pierderea kilogramelor in plus si implicit slabirea.

Cafeaua de slabit este cel mai de succes produs folosit pentru slabit; fie in pastile, fie in stare naturala, cafeaua verde ofera beneficii celui ce o consuma. Deja se stie foarte bine ca este un aliat desavarsit in lupta cu celulita, reducand substantial efectul de coaja de portocala.

Nu este nevoie sa inventezi roata, trebuie doar sa incerci. Si de ce sa nu incerci? Vorbim de o cafea, chiar daca e verde. Nu vrei sa testezi pastile cu cafea verde, foarte bine, cumpara-ti cafea verde boabe, se gaseste, inclusiv la magazine online; efectul este aproape acelasi.

Renuntati la cafeaua obisnuita de dimineata si treceti la cafeaua verde. Este unul din cele mai importante stimulente naturale.

Boabele de cafea verde sunt boabe tinere, crude, care au fost culese inainte de a ajunge la maturitate, de aceea sunt pline de anti-oxidanti puternici.

http://ttap.co/11dz8ls


Cafeaua verde este cafeaua cruda, neprajita sau procesata. Are gust de cafea, dar aroma e mult mai intensa. in plus, dupa prajire, isi pastreaza intacte aromele.

Multe companii si site-uri online comercializeaza produse cu cafea...

Capsulele cu cafea verde prezinta dozaje diferite: pot fi de 200 mg, 400 mg, 800 mg etc. In experimentul efectuat de Dr Oz asupra cafelei verde, participantii erau indrumati sa admnistreze capsule de 400 mg de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa. Totusi, o versiune de 200 mg a fost folosita in unele studii clinice cu succes. Dr Oz recomanda si tinerea unui jurnal alimentar pentru monitorizarea si pentru constientizarea consumului alimentar.

Ca si in cazul cetonei de zmeura sau altor produse de slabire, incep sa rasara ca din senin diferite oferte de extract de cafea verde. Extractul de cafea verde este unul din produsele de slabire recomandat de Doctor Oz. Si pentru ca se iveste oportunitatea de a face bani, unii vanzatori pun la vanzare astfel de produse la preturi mai mult decat piperate.
Pretul ca pretul, nu ar fi o problema in final daca produsul ar fi intradevar ceea ce pretinde ca este.

De la aparitia programului Dr. Oz destinat slabirii, tot mai multe persoane cu probleme de greutate cauta informatii despre cafeaua verde de slabit Dr. Oz si, daca celebrul doctor american recomanda consumul acesteia in cadrul unui program de slabire pentru a scapa de grasimea inestetica.

Se stiu deja beneficiile cafelei verzi in lupa cu kilogramele in plus prin faptul ca aceasta actioneaza eficient pentru eliminarea grasimilor acumulate in organism, si pentru curatirea acestuia prin detoxifiere. Dr. Oz sustine ca aceste efecte ale cafelei verzi sunt adevarate, si chiar poti pierde din greutate daca este consumata cu regularitate, de cei cu probleme de greutate. Boabele de cafea verde contin acid clorogenic, cel care este atat de eficient pentru o cura de detoxifiere, si pentru incetinirea eliberari zaharurilor in organism.

Ca sa fie eficient, extractul din cafea verde trebuie sa fie fabricat in America. Poate fi comandat online. Tot mai multe site-uri din America comercializeaza extract din boabe de cafea verde.

La noi a aparut o crema anticelulitca, crema anticelulitica cu cafea verde de la Cosmetic Plant.

Crema anticelulitica de la Cosmetic Plant promite sa elimine depozitele adipoase, sa amelioreze aspectul pielii afectate de celulita si sa ii mareasca elasticitatea si fermitatea. Sustine circulatia si iti va lasa pielea moale si catifelata, mult mai hidratata.

Unul dintre producatorii romani celebri pentru produsele cu ingrediente naturale, Cosmetic Plant, a lansat crema cu cafea verde, care are un rol important in reducerea stratului adipos si in imbunatatirea circulatiei. Alaturi de ea, acidul clorogenic are functie antioxidanta, sustinand lupta impotriva imbatranirii, extractele de iedera, origanum, galbenele si seminte de castan refac structura pielii, iar Cafeisilanul C restructureaza, sustine lipoliza si amelioreaza fermitatea pielii.

Dupa cum puteti observa, efectele cafelei verzi sunt nenumarate si tind sa se orietenteze in niste zone "fierbinti", foarte cautate de consumatori, asa cum sunt cele de slabire si cele de reducere a celulitei.

Din fericire, orice s-ar spune pro sau contra in legatura cu cafeaua verde, vorbim de niste produse naturale, nu vorbim de niste chimicale pe care le poti consuma cu teama pentru sanatatea ta.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER