SLABIRE CU SUPA DE ROSII

Cura de slabire cu supa de rosii


Printre cele mai apetisante "fructo-legume" de sezon, gustoase, sanatoase, dar si accesibile, adica ieftine, rosiile pot fi mancare oricand si oriune, aproape in orice combinatie, rosiile prezeinta unul din cele mai iubite alimente, mai ales spre toamna. Crude sau in zacusca, cu branza sau cu castraveti, in sos sau in supa, rosiile reprezinta pentru multa lume, baza unei mancari gustoase.

Sa vedem cum putem folosi rosiile si pentru o cura de slabire sanatoasa si gustoasa. Retineti ca aceasta cura de slabire cu supa de rosii, tine 3 zile.

Ce va propun azi este o cura de slabire pe baza de supa de rosii. Aceasta dieta cu supa de rosii are cca. 35 calorii, la o farfurie de supa.

Iata cum preparam supa de rosii:

- trei linguri de ulei, trei morcovi, trei teline, trei conserve de 850 g de rosii cojite si proaspete, trei legaturi de patrunjel verde.

- se toaca marunt toate cele de mai sus si se incinge uleiul in cratita, se calesc, apoi se pun rosiile cu suc si se fierbe totul timp de 15 minute. La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.

In prima zi:
- se pot manca fructe fara restrictie, insa nu banane.

In a doua zi:
- se mananca legume fara restrictie, sub forma de salate, cu iaurt, insa fara ulei.

In a treia zi:
- se consuma legume si fructe, la discretie.

Obligatoriu, pe tot parcursul acestei diete, trebuie sa consumati 2-3 litri de apa plata sau ceaiuri.

Daca acest regim se prelungeste mai mult de trei zile, este permis consumul unei branze de vaci slabe (sub 6% grasime), in fiecare zi, dar fara a consuma paine. 

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE