CURA DE SLABIRE ENERGIZANTA

Dieta in cura de slabire energizanta


Perioadele vacantelor sunt intotdeauna insotite de clipe de relaxare, pe care ni le dorim linistite, placute, fara stresul cotidian si, de ce nu, cu niste mese copioase, fara multe restrictii alimentare.

Veti intreba, cum se impac acest lucru cu dietele? Ei bine, putem sa gasim dieta potrivita pentru a ne simtit bine in vacanta.

Va propun azi o dieta de slabire energizanta, chiar daca nu este o dieta rapida, de principiu functioneaza.

Ideea este simpla: consumam predominant seminte diverse.

Micul dejun: 400 g iaurt (sub 3% grasime), cu 100 g fulgi de ovaz sau porumb (fara adauos de zahar - sa fiti atenti sa scrie ca nu au zahar adaugat), 100 g de seminte (de care doriti, de care poftiti, eu va dau doar niste idei, puteti consuma: seminte de floarea soarelui decojite, de dovleac, alune nesarate, caju, migdale, alune de padure, nuci etc.), o lingura de miere.

Pranz: 300 grame carne slaba, fiarta sau fripta, cu salata mare (castraveti, salata verde, varza, ridichi, ardei de orice fel, marar, patrunjel si atat, fara rosii) - la salata adaugati 2 lingurite de ulei si cateva picaturi de lamaie si sare dupa gust, dar e bine sa va pastrati in limite scazute cu sarea.

Cina: la fel ca la micul dejun, dar, renuntam la miere.

De retinut in aceasta dieta cu seminte: lasati sa treaca 3-4 ore intre mese).

Spor la dieta si vacanta placuta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE