sâmbătă, 17 august 2013

PEPENII, BUNI PENTRU SILUETA

Rotunjimea pepenilor in contrast cu silueta generata de consumul lor frecvent


Pepenele rosu este regele dietelor si inamicul numarul 1 al kilogramelor in plus. Nu uitati sa profitati din plin sa consumati pepene in aceste zile; este bun atat pentru slabire cat si pentru detxofierea organismului.

Este rosu, dolofan si contine apa multa. E un deliciu intr-o zi calduroasa si mai ales, nu ingrasa. Pepenele este printre cele mai iubite fructe ale sezonului, pepenele rosu fiind si unul din cele mai ieftine fructe din piete.

Pepenele poate fi combinat cu alte fructe de sezon, obtinand astfel un desert delicios si racoritor, dar mai ales, dietetic.

Sa vedem in continuare o dieta de slabire bazata pe pepenele rosu:

In fiecare zi, la micul dejun consumati: o felie mare de pepene rosu, doua felii de paine integrala sau de secara, prajite, o cana de ceai sau cafea, fara zahar, cu indulcitori, daca doriti.


La pranz: inainte de masa o felie mare de pepene rosu, dupa cca. 30 de minute, consumati 200 grame carne slaba (pui, curcan) - fiarta sau fripta, cu o salata mare (adaugam 2 lingurite de ulei in salata, de preferat ulei de masline);

La cina: 200 grame peste sau fructe de mare (daca nu aveti sau nu va permite, consumati braza slaba de vaci, sub 6% grasime, tot 200 grame), o salata mare; dupa 15 minute de la masa, consumati o felie mare de pepene rosu.

Cel mai important amanunt: cina sa nu depaseasca ora 18, altfel dieta cu pepene rosu este inutila si  o sa aveti si probleme peste noapte din cauza mersului la toaleta.

Dieta cu pepene rosu poate fi tinuta chiar si 30 de zile, totul e sa aveti vointa.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.