CURA DE DETOXIFIERE PE BAZA DE AFINE

Detoxifiere cu afine


Nu stiu cati oamenii pot spune ca nu le plac afinele. Imediat ce ne gandim la afine ne vine in minte o tarta delicioasa cu afine, care ne nuanteaza gura in violet, ori minunata dulceata de afine sau siropul de afine.

Desi nu se poate tine o monodieta de detoxifiere pe baza de afine, totusi un bol de afine dimineata, pe stomacul gol, reprezinta o cura excelenta.

Despre afine in general stim urmatoarele lucruri:

- fructele de afine sunt utile pentru intestine, contra diareei, infectiilor urinare;

- decoctul de frunze de afin se foloseste impotriva diabetului, a problemelor de vedere, chiar daca si oxidantii din fructe amelioreaza vederea.

Frunzele de afin consumare ca supliment alimentar pot chiar incetini evolutia hetapitei C, asa cum sustin unii cercetatori. Decocturile din frunze de afin (lasate la fiert 5 minute) sunt benefice pentru ficat.

Sucul de afine sau un pumn de fructe de afine curata intestinele.

Calitatile afinelor sunt cunoscute de sute de ani, in special datorita putetii antiseptice a afinelor. Se spune ca afinele pot anihila bacilul febrei tifoide in mai putin de 24 de ore.

Despre afine putem vorbi mult si bine, insa, este cert ca decat sa vorbim la nesfarsit mai bine ne indulcim cu un castronel de afine.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE