joi, 20 iunie 2013

SLABIRE PRIN EFORT FIZIC

Cat de mult pot slabi depunand un efort fizic zilnic?


Este adevarat ca majoritatea persoanelor ce doresc sa slabeasca se gandesc mai putin la aceasta intrebare, si totusi, ea exista si mai ales, ar trebui sa existe.

Orice dieta, orice slabire, orice cura de slabire sau de detoxificare care are ca scop pierderea unor kilograme ar trebui insotita de un minim efort fizic zilnic.

Acest fapt nu prea se intampla pentru ca tot mai multi dintre dumneavoastra cauta cele mai simple si mai rapide metode de slabire. Dietele rapide, dietele drastice, pastilele de slabit, ceaiuri de slabit, capsule minune - acestea sunt cele mai cautate metode de slabire. De ce sunt asa de cautate pastilele de slabit, in primul rand? Pentru ca efortul de a slabi in cazul pastilelor de slabit este minim. Cand folosesti pastilele de slabit, nu trebuie decat sa respecti un program de administrare al respectivelor pastile. Nu este nevoie de gatitul alimentelor, de cumpararea acestora, nu este nevoie sa depui un efort fizic, nu este nevoie sa depui cel mai mic efort pentru a-ti coordona alimentatia cu regimul activitatii fizice zilnice.

Vrei sa slabesti frumos si sanatos?
Nimic mai simplu, urmeaza o dieta sanatoasa, bazata pe un consum echilibrat de alimente si apuca-te de sport. Daca vei face miscare zilnic, daca iti vei impune o activitate fizica corespunzatoare, vei avea si rezultatele dorite in dieta.

O dieta ce nu este insotita de efort fizic, este o dieta cu mici sanse de reusita, pe termen lung.

Efortul fizic nu trebuie sa insemne ca vei alerga 20 de kilometri zilnic. Daca incepi usor, cu un program de plimbari lungi, pe jos, de 30-60 minute pe zi, poti ajunge sa slabesti in combinatie cu o dieta sanatoasa si de asemenea, cu cat vei evolua in slabire, cu atat vei fi tentat mai mult sa cresti ritmul activitatii fizice zilnice, sa maresti efortul depus.

De retinut ca, daca aveti o greutate ce depaseste 120 de kilograme la barbati si 100 de kilograme la femei, nu este bine sa faceti un efort fizic mare. Trebuia sa slabiti cel putin 10-20 de kilograme, inainte de va apuca de sport, de alergari usoare sau alte exercitii fizice, ce necesita o angrenare a incheieturilor, a ligamentelor, a oaselor.

Atentie deci, dietele sanatoase sunt functionale, insa, insotie de un efort fizic zilnic, te vor face si pe tine sanatos, nu vor ramane doar la statutul generic de "diete sanatoase".

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.