vineri, 28 iunie 2013

CURA DE SLABIRE CU LAMAIE

Slabire drastica cu lamai. Este sanatoasa cura de slabire cu lamai?


Dieta cu lamai se incadreaza in categoria dietelor drastice. Cu aceasta cura de slabire bazata pe consumul de lamai poti slabi 10-12 kilograme in 2-3 saptamani. Este sanatos? Nu. Nu este sanatos. Este periculos atat pentru functionarea interna cat si pentru piele. Slabirea drastica confera pielii noastre o inestetica greu de descris si de suportat atat pentru practicantul dietei drastice cat si pentru privitorul rezultatelor curei.

Cura de slabire cu lamai poate fi utila pentru detoxifere, insa, in slabire trebuie tinuta cu mare atentie. Ca orice dieta drastica, si aceasta dieta cu lamai are o probleme in privinta perioadei postdieta.

Dupa cum bine se stie, dificultatea slabirii nu este data de perioada propriu-zisa a dietei ci mai ales de perioada postdieta.

Dupa orice dieta drastica, tendinta generala este de a ne arunca asupra mancarii ca niste vulturi. Rezultatul? Ne trezim ca in cateva saptamani pe langa faptul ca punem la loc kilogramele pe care le dadusem jos, nu ne mai oprim din mancat si evident, vom avea mai multe kilograme decat am avut la inceputul dietei.

Si dieta cu lamaie se incadreaza in aceasta categorie a dietelor drastice si determina o pofta de mancare deosebita, la finalul perioadei de dieta. Deci, mare grija pentru cei ce doresc sa tina aceasta cura de slabire cu lamai.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.