CURA DE SLABIRE CU FRUCTE

Dieta in cura de slabire cu fructe


Este sezonul fructelor si tarabele din piete sunt pline: cirese, visine, caise, piersici, pepeni, zmeura, etc. Multa prospetime si imbiere pentru cumparatorii pofticiosi.

Motivul pentru care abordez acest subiect al fructelor este urmatorul: daca tot poftim si ne lasa gura apa, de ce sa n-o facem si intr-un mod sanatos si mai ales, pentru cei ce vor sa scape de kilogramele in plus, folositor ?!

Retorica este simpla si nu lipsita de deja vu. Oricum, una peste alta, putem slabi consumand fructe, fara sa ne afectam sanatatea.

Nu trebuie sa exageram cu aceste diete pe baza de fructe, insa, putem oricand gasi combinatii sanatoase, care sa ne si placa si sa fie si utile intr-o cura de slabire.

Secretul este simplu: daca vreti sa mancati fructe si sa slabiti in acelasi timp, nu combinati aceste fructe cu proteinele (carne, oua, branza, peste, etc.).

Daca vreti sa slabiti mancand fructe, adaugati ca suport nutritiv in mesele bogate in fructe, mancaruri de legume gatite, salate crude. Inlocuiti carnea cu soia! Nu va feriti de soia pentru a gati mancaruri delicioase. Internetul este plin de retete pe baza de soia. Au aparut zeci de carti pe piata din Romania cu retete pe baza de soia. Deci, nu evitati soia! Poate fi un supliment alimentar deosebit, intr-o cura de slabire, pe baza de fructe.

De asemenea, ca suport nutritiv in dietele cu fructe, consumati: alune (nesarate), fistic, migdale, alune de padure, caju, etc.

Trebuie sa va mentineti organismul intr-un echilibru bun, atunci cand doriti sa tineti o dieta pe baza de fructe. Introduceti in alimentatie aceste alimente mentionate mai sus. Soia este un aliment bogat in proteina vegetala, ce poate echilibra regimul, in opozitie cu fructele.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER