SLABIREA PE BAZA DE TABLETE

TABLETE PENTRU SLABIT


Va prezint mai jos cele mai cunoscute tablete pentru slabit:

Acai Slim Angeless Formulat stintific pentru a va ajuta sa ardeti grasimile mai repede, Acai Slim Ageless este un supliment nou,vegetarian, care va permite pierderea in greutate rapid si sanatos oferind un plus de energie organismului. Efectele puternice ale Acai, Resveratrol si Ceai Verde intr-o singura pastila!

Fitomagra Attiva (capsule)
Supliment cu crom si extracte vegetale – intensifica metabolizarea grasimilor si lipidelor, diminueaza apetitul pentru dulciuri, are rol depurativ, antioxidant si diuretic.

Viaredin (pulbere si tablete)
Efecte: scade apetitul alimentar si pofta pentru dulciuri si scade productia si depunerea de grasimi, ofera o senzatie de satietate, are efect energizant pe durata intregii zile.

Slabire forte
Slabire Forte - este cel mai des ales produs dedicat slabirii. Este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca treptat si totodata, celor ce nu le place dietele drastice, draconice si exercitiile fizice. Popularitatea Slabire Forte se datoreaza in primul rand formulei ideale a ingredientelor bine alese, naturale si clinic patentate, care ajuta la reducerea tesutului adipos din organism.

Slim Greenline 700
Slim Greenline 700 este unul dintre preparatele cele mai populare de slabire disponibile in comert, care nu contin cofeina. Acest fapt inseamna ca el poate fi folosit, de asemenea, de catre persoanele cu probleme de hipertensiune arteriala. Adevarul este ca, in comparatie cu preparatul Slabire Slim Greenline 700 acesta se caracterizeaya printr-o actiune mai lenta. Este adevarat insa, si faptul ca pana si acei Consumatori, pentru care siguranta produsului este pe primul loc, doresc sa foloseasca acest preparat.

Slimutramine
Slimutramine este un produs, care are o pozitie de top in ranking-ul nostru si aceasta datorita perioadei scurte de asteptare in aparitia primelor efecte de slabire. Un mare atut al preparatului il reprezinta lipsa riscului de pierdere sau micsorare a energiei, ceea ce apare foarte des in perioada de slabire. Marca Slimutramine se bucura de o popularitate mare din partea Consumatorilor nostri, pentru care pierderea in greutate rapida are o importanta deosebita 'cateva kilo'.

Redline 700
Redline 700 este un produs cu ingredienti asemanatori cu Slim Greenline 700, dar la un pret redus. Recomandam mai ales persoanelor, care odata cu pierderea in greutate nu doresc sa piarda nimic din energia zilnica. Continutul de cofeina dintr-o capsula reprezinta echivalentul unei cesti de cafea. Folosirea Redline 700 ajuta la reducerea tesutului adipos. Un ingredient activ al produsului este extractul din ceai verde, care reprezinta o sursa de antioxidanti, care curata organismul de toxine.

TeraSlim
Supliment cu o compozitie asemanatoare cu cea de la Slim Greenline 700 – asemanator ca si Redline 700 difera la un pret [mai mic]. Cel mai important totusi, este faptul ca este destinat unei cure de slabire pe o perioada mai indelungata. Actiunea produsului se caracterizeaza printr-o intensivitate redusa antr-un timp scurt – este un supliment mai universal, destinat femeilor cat si barbatilor.

Ayurslim (tablete)
Este un produs natural pentru slabit, ce nu contine cofeina, efedrina si nu afecteaza sistemul nervos si nici pe cel cardiovascular. Efectele: scade pofta de mancare, apetitul pentru dulciuri, regleaza nivelul colesterolului si trigliceridelor, accelereaza arderea grasimilor, inhiba sinteza acizilor grasi.

Cura de slabire tropicala (tablete)
Este un produs natural, care are in compozitie, pe langa alte ingrediente, ananasul si papaya. Efecte: diuretic, hipolipemiant. Ananasul contine o enzima numita bromelaina, care favorizeaza digestia proteinelor, si are, in plus, rol diuretic si anticelulitic, inhiband depunerea de grasimi.

Elixir din fructe de soc (solutie)
Compozitie: tinctura de fructe de soc. Este indicat in cura de slabire si de dezintoxicare. In cura de slabire, tinctura va fi asociata cu o alimentatie din care este exclusa complet carnea. Sunt indicate, in mod special, cerealele integrale, fructele si legumele proaspete.

Fucus-Medica (capsule)
Actiune farmacologica: alga de origine oceanica, are un continut ridicat de vitamine, acid folic, vitamina C, complexul B, favorizand procesele metabolice. Este bogata in proteine vegetale asimilabile si saraca in calorii si lipide.

Natural Siluet (tablete)
Produsul contine un complex de extracte 100% naturale. Efecte: citrinul favorizeaza arderea grasimilor si inhiba starea de foame, guaranina inhiba senzatia de foame, ghimbirul ajuta la digestie si inhiba acumularea colesterolului, extractul de ceai verde scade colesterolul.

Supless (tablete)
Produsul contine extracte de: chitosan, nopal si cafea. Actiune: nopalul ajuta la digestie, chitosanul este extras din crabi si creveti si stimuleza arderile, extractul de cafea are un efect tonic.

Beauty Slim (pulbere)
Este un produs ce contine plante cu actiune tonica (ceai verde, guarana), vitaminizanta si mineralizanta (mar, epibiza), diuretica (papadie, mar) si anticelulitica (ceai verde, guarana).

Ceai antiadipos Sawye (pliculete pulbere)
Produsul contine malva verticela, frunze de lotus, ceai verde si combate adipoza si hipertensiunea.

Ceai de slabit Naturavit (pulbere)
Produsul are in compozitie leustean, menta, sena, hibiscus, ceai negru. Ceaiul de slabit reduce si mentine greutatea corporala, avand actiune complexa asupra intregului organism.

Kalory Emergency 1.000 (tablete)
Este un produs pe baza de crom, nopal, faseolamina, fenicul, valina, tirozina, prolina. Efecte: stimuleaza functionarea intestinelor, nopal este bogat in fibre, faseolamina reduce absorbtia grasimilor si glucidelor, feniculul reduce balonarea, aminoacizii reduc absorbtia de acizi grasi.

Acestea ar fi cateva din ofertele de tablete pentru slabit, de pe piata romaneasca.
De retinut ca recomandarile, proprietatile apartin exclusiv furnizorilor sau producatorilor.

Spor la dieta!

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE