CEAIURI PENTRU SLABIT

CE STIM DESPRE CEAIURILE PENTRU SLABIT

In ultima vreme piata din Romania s-a aglomerat de diverse produse pentru slabit. Toate ofertele sunt prezentate ca fiind formule miraculoase pentru slabiri rapide si drastice. 

Nu stie nimeni care cat slabeste si mai ales cum. Oricum, m-am hotarat sa va prezint cateva din aceste ceaiuri pentru slabit. 



1. Ceaiul verde

Pentru a arde mai usor grasimile apelati la ajutorul naturii. Ceaiul verde are numeroase virtuti terapeutice, dar renumele si l-a castigat gratie eficientei sale in combaterea obezitatii. Cum actioneaza? Polifenolii din ceai blocheaza aproape total actiunea amilazei, enzima care transforma amidonul din legume si fructe in zaharuri in sange. Nivelul glucozei si insulinei sunt deasemenea reduse, ceea ce face ca ceaiul verde sa reduca riscurile aparitiei diabetului si bolilor inimii. In plus, teina continuta lupta impotriva senzatiei de lesin(lipotimiilor) care apar datorita scaderii caloriilor din timpul curelor de slabire.

2. Guarana

Arbust originar din America de Sud, guarana contine mai multa cafeina decat cafeaua insasi! Ceea ce explica actiunea ei sporita de ardere a grasimilor. Prin asocierea ei cu alte plante, ca Yerba Mate si Turnera diffusa, nutritionistii au obtinut, experimental, o pierdere de 5 kilograme lunar. Ele incetinesc trecerea alimentelor prin intestine, ceea ce mareste semnificativ durata senzatiei de satietate si deci reduce numarul meselor. In plus, guarana are un efect stimulant si anti-stres.


3. Ceaiul de iasomie

Civilizatia Chineza este reconoscuta pentru consumul crescut de ceai verde si ceai de iasomie. Obiceiul de a bea ceai de iasomie a aparut in partea de nord si nord-est a Chinei.

Daca in timpul anotimpurilor de primavara si vara, chinezii obisnuiau sa bea ceai verde, ei bine in timpul iernii si toamnei se recomanda consumul de ceai de iasomie. Majoritatea productiei de ceai de iasomie existenta si pe piata din Romania provine din China.

Ceai de iasomie - proprietati si actiuni terapeutice
  Accelerarea metabolismului - Ceaiul de iasomie este recunoscut de majoritatea nutritionistilor ca fiind un adjuvant in curele de slabire. Ceaiul de iasomie nu are proprietati energizante, cum este cazul ceaiului verde, dar are in schimb proprietati de calmare si relaxare si in acelasi timp de reglare a circulatiei sangelui.

Prepararea infuziei de ceai de iasomie
Un lucru caruia trebuie sa acorzi foarte multa atentie este temperatura apei atunci cand prepari infuzia de ceai de iasomie. Temperatura apei trebuie sa nu fie mai mica de 100 de grade. Asa ca, inainte de a prepara ceaiul de iasomie, se pune apa la fiert timp de 10 minute sau mai mult, pana atunci cand da in clocot. Atunci cand apa a dat in clocot se pune la foc mic si se lasa inca 2 minute, apoi se ia de pe foc si se adauga o cantitate echivalenta a 2 linguri de frunze de ceai de iasomie. Pentru a nu se pierde proprietatile specifice vitaminei C, infuzia de ceai de iasomie trebuie pastrata timp de nu mai mult de 15 minute, intr-un vas acoperit cu un capac etans. Apoi frunzele de ceai de iasomie sunt indepartate cu ajutorul unei strecuratori.

Recomandari
  Este recomandabil ca ceaiul de iasomie sa nu fie baut pe stomacul gol, pentru a nu provoca aciditate;
  Este recomandabil sa nu se bea ceai de iasomie inainte de ora de culcare si in general nu dupa ora 17. In caz contrar, poate fi raspunzator pentru provocarea unor insomnii;

4. Dieta cu lamaie si musetel

Se pregateste de seara pentru dimineata o jumatate de lamaie si un pliculet de ceai musetel, se pune intr-un castron si se opareste cu 200 ml apa.
Se acopera si se lasa pana dimineata dimineata prepari aceeasi cantitate pentru seara timp de o luna slabesti 6 kg si poti manca orice in tot acest timp este o dieta si pentru schimbarea metabolismului.

5. Ceai Antilipidic

Suplimentele alimentare produse in China se bazeaza pe teoria nutritionista a medicinei traditionale chineze, prin care se foloseste alimentatia pe post de adjuvant medicamentos si alimentele pentru hranire, tonifiere si vindecare.

Ceaiul antilipidic al Corporatiei "Tianshi" este rezultatul combinarii reusite dintre experienta milenara a folosirii ceaiului in China si obtinerea unor rezultate de inalta performanta in domeniul fitoterapiei si nutritiei moderne. 

Principalul component al ceaiului antilipidic, este o liana care creste in zonele inalte impadurite ale muntilor Chinei – Gynostemma pentofilium ( inaltime mare, umiditate mare, ceata, lipsa de oxigen ) . Primele cercetari moderne asupra acestei plante , s-au facut in Japonia in anii 70, cand s- a observat ca o comunitate de oameni ce consumau frecvent aceasta planta, traiau peste 100 de ani , cu o sanatate perfecta. In China, Gynostemma pentofilium a inceput sa fie studiata din anii 80.

Ceaiul TIANSHI pentru slabit regleaza in mod eficace functiile organismului, accelereaza descompunerea grasimilor din organism asigurand in acest fel efectul de scadere a greutatii. Acest adaus biologic activ a fost autorizat de Ministerul Sanatatii al R.P. Sanatatii Chineze in anul 1999.

Acest tip de supliment nutritiv activ biologic este un adevarat mijloc fitoterapeutic elaborat dupa reteta recomandata de specialistii medicinei traditionale chineze. Este destinat persoanelor supraponderale.

Principalul component al ceaiului TIANSHI este ceaiul "Dragonul Negru". Ceaiul "Kudin" (denumire botanica - Cornutae Latifoliae) cu adaus de flori de lotus, seminte de Cassatora, Rhizoma Alismatis, Revent si coaja de mandarina. La producerea lui se respecta cu strictete parametrii tehnologici.

Efecte terapeutice:
o  este depurativ, reduce nivelul lipidelor, reduce greutatea, tonifica functia splinei, elimina lichidele patogene, asigura umiditatea necesara intestinelor, are efect purgativ.
o  Suplimentul biologic activ – "ceai TIANSHI" – experimentat pe animale si pe oameni, si-a confirmat efectul privind reducerea greutatii; este foarte eficient si fara contraindicatii. Calitatea sa este stabila si nu are efecte secundare; are gust placut. Este un produs biologic activ, preferat de multi oameni si, in prezent, constituie mijlocul ideal de a slabi.

Va rog sa retineti ca proprietatile ale ceaiurilor pentru slabit, prezentate mai sus, nu-mi apartin, ele sunt etichetate de catre respectivii producatori. 

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE