SLABIRE OPTIMA

Exista dieta perfecta? Cum poti sa slabesti rapid dar sanatos?


Evident, nu exista dieta perfecta si nici alte leacuri miraculoase de slabire. Exista totusi vointa si anumite indicatii, aliemente si combinatii ale acestora ce pot duce la scaderea in greutate si la o slabire sanatoasa si chiar rapida.

Orice cura de slabire are specificul ei si este functionala doar pentru anumiti indivizi. Nu exista cura de slabire universala care sa se potriveasca tuturor celor ce doresc sa scape de kilogramele in plus.

Tineti cont de acest fapt, ca nicio cura de slabire nu poate fi buna pentru orice, cum de altfel, niciun alt produs de slabire (capcule, picaturi, ceaiuri, cafele) nu poate fi folosit de orice, si chiar daca e folosit, nu poate fi util oricui.

Singurul lucru de care trebuie sa va asigurati atunci cand doriti sa testati daca o dieta a unei cure de slabire sau un anume produs de slabit functioneaza in cazusl dumneavoastra, este acela de a nu va face rau, de a nu exista efect negative pentru sanatate. Acesta este singurul si principalul aspect de care trebuie sa tineti cont, in rest, dieta poate sa functioneze sau nu, produsul de slabit, poate sa functioneze sa nu.

Iata mai jos cateva din curele de slabit eficiente, ce se potriviesc unor grupuri mai mari de indivizi, sunt asa zisele cure comun, utile mai multor tipuri de indivizi. 

CURA CU ARGILA - este una dintre cele mai recomandate, deoarece pe langa faptul ca ajuta la pierderea in greutate este si o metoda foarte buna de dezintoxicare a organismului. Argila este cunoscuta pentru proprietatile sale de a vindeca diverse boli, insa  trebuie sa se tina si un regim alimentar: fara bauturi racoritoare sau acidulate, cafea, carne, grasimi, condimente, prajeli si se vor consuma foarte multe fructe, legume, zarzavaturi. Prepararea argilei se va face astfel, obtinandu-se o doza: intr-un pahar se va pune jumatate -150 ml de apa si se va adauga o lingurita de argila -7g. Se lasa minim 5 ore dar sa nu depaseasca 2 zile, dupa care se administreaza astfel: se bea inainte de fiecare masa cu 20-30 min timp de 7 zile, numai apa fara argila sedimentata pe fundul paharului. Dupa aceste 7 zile se bea si sedimentul prin amestecarea acestuia cu apa, cu  o lingurita, pana se omogenizeaza. Se va administra tot inainte de fiecare masa si durata curei este de 21 de zile - aproximativ 3 saptamani.

CURA CU GERMENI DE GRAU - este foarte benefica si pentru faptul ca reface starea de sanatate si acuitatea vizuala, previne caderea parului, precum va scapa si de durerile de cap si de dinti. Se stie ca boabele de grau incoltite sunt bogate in enzime care ajuta la reglarea metabolismului. Modul de preparare: 100 g de grau se spala cu apa rece si se pun intr-un vas peste care turnati apa cat sa acopere intreaga cantitate. Vasul se va tine intr-un loc mai calduros, pentru ca boabele de grau sa incolteasca, sa germineze. Dupa 2 zile, graul incoltit se spala si se toaca marunt si se consuma ori simplu, ori cu lapte sau apa in proportie de 1/1. Cura se tine o luna si se ia in fiecare dimineata 100 g pe stomacul gol, aproximativ 2-3 lingurite.

CURA CU PEPENE ROSU - este recomandata in special persoanelor care sufera de pietre la rinichi, dar are si un efect de dezintoxicare , de reglare hormonala si imunitara a organismului  si va trateaza si de acnee si se administreaza in sezonul vara-toamna, atunci cand pepenii se gasesc din belsug. Se tine minim 2 saptamani pe luna si se mananca minim 2 kg de pepene pe zi, inainte de masa. Cat tineti aceasta cura trebuie sa renuntati la carne, prajeli, alimente grase.

CURA CU FRUCTE - este recomandata atat la persoanele obeze, la cele care au celulita, dar si la cele care sufera de astenii, de surmenaj fizic sau intelectual sau care au anemie. Se mananca in fiecare dimineata inainte de masa mere, banane, kiwi, cirese, visine, ananas. Iar pe parcursul zilei consumati minim 1 kg de mere, 1 kg de cirese sau visine (acestea numai 2 zile pe saptamana), insa fara alte alimente. Marul este si diuretic, depurativ, calmant. Visinile si ciresele sunt bune pentru dezintoxicarea organismului, tonifierea tenului dar si a organismului si se mai cunoaste faptul ca incetinesc imbatranirea.

CURA CU KIWI - este recomandata si pentru pierderea kilogramelor in plus, dar si pentru reglarea aportului de vitamine, deoarece kiwi este bogat in vitaminele C, E, A, B2 si B3, dar si fibre si acizi organici, cupru, potasiu, magneziu, calciu, fier, zinc, si seleniu. Contine foarte multe vitamine si raportul caloric este numai de 25 de calorii. Este recomandata aceasta cura deoarece previne aparitia cancerului, a cataractei, a bolilor de inima, a diabetului si incetineste procesul de imbatranire. Se consuma 200-250 g de kiwi inainte de masa, sau in timpul mesei in amestec cu branza dulce sau sarata, cu morcovi si telina cruda, date prin razatoare, in cure de cate 2 saptamani.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER