CURA DE SLABIRE CU FRUCTE DE SEZON

Dieta in cura de slabire cu fructe de sezon


Am intrat puternic in toamna si, va spun sincer ca mi-e frica sa ma apropii de piete doar pentru a nu ma mai incarca cu zeci de plase grele pe care sa le descarca in bucatarie, facandu-mi de lucru perioade lungi de timp. Evident este placut sau cel putin pentru mine este placut, insa, destul de obositor. Toamna in general este un anotimp pentru furnicute.



Lasand la o parte acest efort pe care-l poti face doar incercand sa-ti aprovizionezi camara cu de toate, efort ce te poate ajuta in mod deosebit pentru a da jos cateva kilograme bune, iata ca vin azi si va propun o dieta bazata pe fructe de sezon.

Dieta pe care v-o recomand astazi, necesita de asemenea cumparaturi prealabile. Veti avea nevoie de: prune, piersici, struguri, mere, pere, iaurt.

Dieta in sine, nu trebuie sa depaseasca doua saptamani, pentru ca este o dieta subcalorica si oricat de tare vreti sa slabiti, nu cred ca va doriti sa va si stricati sanatatea.

Iata meniul pentru o zi din aceasta dieta pe baza de fructe:

ORA    7.00-8.00     Iaurt degresat, mar, cafea neindulcita sau cu zaharina;
ORA    10.00-11.00     Suc de fructe proaspat, 2 pere.
ORA    13.00-14.00      Peste la cuptor sau friptura de vita sau de pui la gratar, cu garnitura de legume proaspat fierte cu un cub Maggi si salata de legume cu foarte putin ulei
ORA    15.00-16.00     2 mere (sau strugure, pere, piersici, prine), 1 pahar de lapte batut sau suc de rosii.
ORA     18.00         200 g friptura de vita la gratar, 100 g branza de vaci.
ORA     20.00         Iaurt degresat cu fulgi de porumb (nu mai mult de 100 g fulgi, nu mai mult de 400-500 g iaurt)..

Evident, puteti face variatiuni pe fructe si legume. Cu carnea aveti urmatoarele posibilitati: pui, vitel, curcan, strut, peste indiferent de specie (poate sa fie si un pic grasut).

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER