MIRACULOASA CAFEA VERDE

Extractul din boabe crude de cafea verde, noua revolutie in dietetele de slabit


Parerile majoritare ale celor ce au consumat cafea verde cu scopul scaderii in greutate sunt unele pozitive, in sensul in care, extractul din boabe crude de cafea, este privit de tot mai multi consumatori ca pe noua solutie miraculoasa pentru slabit.

Extractul de boabe de cafea verde, cafea cruda se pare ca este cea mai noua descoperire in domeniul produselor pentru slabit, acest extract regasinu-se in tot mai multe astfel de produse. Cercetarile avansate se indreapta in directia constatarii functionalitatii acestui extract in pierderea kilogramelor, astfel incat pe piata apar din ce in ce mai multe produse ce au la baza extractul de cafea verde.



La cel mai recent studiu despre extractul din boabe crude de cafea au participat 16 tineri obezi, cu varste de aproximativ 20 de ani. Timp de 22 de saptamani, ei au consumat mai multe capsule cu extract din boabe crude de cafea, au redus grasimile si au facut sport. Rezultatul: la finalul studiului, fiecare voluntar a slabit, in medie, 8 kilograme.


GreenCoffeBurner

Acidul clorogenic face minuni in curele de slabire

Specilistii cred ca boabele crude de cafea ajuta la slabit datorita concentratiei mari de acid clorogenic. Acesta accelereaza metabolismul si inhiba absorbtia zaharului in organism. 10 grame de cafea verde, consumate inainte de mesele principale, ajuta la topirea depozitelor de grasime.

Boabele crude de cafea contin antioxidanti

Boabele crude de cafea sunt verzi. Au gustul specific al cafelei, insa aroma este mult mai intensa. Chiar si dupa prajire, aceste boabe crude isi pastreaza proprietatile terapeutice. Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi si actioneaza pozitiv asupra activitatii cerebrale. O cana de cafea verde ofera organismului tau aproximativ 400 de miligrame de antioxidanti.

Unul din produsele ce au la baza extractul de cafea verde este Cafe form Plus, ce se pare ca ajuta la pierderea kilogramelor, conform multor pareri exprimate pe formuri de catre cei ce au consumat acest produs.

Cafe form Plus este o cafea de slabit foarte buna si eficienta, ideala pentru persoanele care vor sa slabeasca. Aceasta cafea elimina grasimea instantaneu, si nu va afecteaza organismul.

Cafeaua Cafe Form Plus este de culoare verde ce nu contine cofeina, si este recomandata persoanelor care vor sa slabeasca si sa fie in forma. Formula acestei cafele va ajuta sa dati kilogramele jos de pe coapse, fese, picioare, abdomen si veti arata in forma si mult mai tinere.

Principalul ingredient al acestei cafele de slabit se numeste Svetol, care este un extract din boabe de cafea verde fara cofeina, cu acizi clorogenici, cafeici si chimici, fiind un extract vegetal sanatos si natural. Acest Svetol este un extract care se conserva si este foarte natural.

Cafeaua Cafe Form Plus este o cafea minune care va ajuta sa slabiti, aceasta avand efect de ardere a grasimilor intr-un mod sanatos. Cafeina si cafestolul nu se gasesc in aceasta cafea, deoarece acestea ar putea avea efecte secundare asupra organismului.

Cu aceasta cafea puteti slabi in jur de 5 kg, intr-un timp scurt. Pentru a avea un efect dorit si a slabi rapid, trebuie sa renuntati la unele alimente care v-ar pune in pericol organismul. Pretul Cafe Form Plus este de 4, 5 lei / pliculet, iar cura de o saptamana poate ajunge la 49 lei.

Cafe Form cafea verde buna de slabit - Biroul European Silueta si Sanatate a lansat Cafeform un nou produs de slabit. Cafeform este o cafea verde, deci neprajita, deoarece doar astfel sunt conservate toate puterile sale de ardere a grasimii si decofeinizata, pentru a putea fi recomandata tuturor celor care vor sa slabeasca.

Sa slabim sanatos savurand o cana de cafea verde

Cafeaua verde este cafeaua in stare pura, neprajita ori procesata. Cafeaua verde este foarte implicata in curele de slabire. Cum ne ajuta cafeaua verde sa slabim?

Oanenii de stiinta au descoperit ca boabele de cafea neprajita pot fi o solutie in lupta cu kilogramele in plus. Cafeaua obtinuta din boabe verzi, neprajite are un gust aparte diferit de cel clasic.
Boabele de cafea verde se spala de mai multe ori apoi se usuca .Datorita prelucrarii in care nu sunt implicate pesticide sau alte substante artificial, boabele de cafea verde nu contin toxine.

Cel mai nou produs de cafea de slabit este CAFE FORM PLUS.
Aceasta cafea nu numai ca nu este prajita, este si decofeinizata si poate fi consumata de orice persoana, chiar si de cele care nu au voie sa consume cafea.

Slabeste sanatos – ce beneficii are cafeaua verde?

  •     cafeaua verde prin cantitatile importante de antioxidanti pe care ii contine, lupta impotriva radicalilor liberi si previne cancerul;
  •     antioxidantii continuti de cafeaua verde incetinesc procesul de imbatranire;
  •     Persoanele care consuma cafea verde nu vor suferi de tensiune arterial, tahicardie sau insomnia;
  •     Cafeaua verde actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala;
  •     Consumul de cafea verde creste eficienta medicamentelor, diminueaza riscul de diabet. O cana de cafea verde ne furnizeaza circa 400 mg de antioxidanti;

Cum se consuma Cafe Form plus?

Cafe form Plus datorita proprietatilor miraculoase conferite de cafeaua verde se numeste DEVORATOR de grasimi.

CafeForm Plus

Cafe formul este vandut in pliculete. Zilnic se bea o cafea preparata dintr-un singur pliculet si apa. Pentru a asigura slabirea nu se va adauga zahar sau indulcitori.

Cafeformul te ajuta sa slabesti pana la 5 kg pe saptamana si nu are efecte secundare.

Aflati mai multe despre modul in care pueti sa urmati o cura cu cafea verde si despre efectele capsulelor cu cafea verde

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE