joi, 12 septembrie 2013

CAFEAUA VERDE - ALIATUL SLABIRII

Cum poti sa slabesti cu ajutorul extractului de cafea verde


Cafeaua a ajuns printre cele mai populare baturi din lume, cu o medie uimitoare de 1,5 bilioane de cesti consumate zilnic. Desi cafeaua in mod obisnuit este folosita ca stimulent, extractul de cafea verde contine anumite componente ce pot determina pierderea in greutate, mai ales daca cafeaua este consumata in stare cruda, cafea neprajita, cunoscuta si sub numele de cafea verde.Efectul de slabire impus de cafeaua verde se datoreaza unor antioxidanti ce se gasesc in aceasta cafea, antioxidanti numit acizi clorogenici. Efectul de inhibare a absorbitiei de glucoza din intestinul subtire  reduce nivelul de glicemie din sange, in asa fel incat organisul se bazeaza pe arderea grasimilor pentru consumul de energie, in loc sa foloseasca carbohidratii, actiune ce duce la pierderea in greutate.

GreenCoffeBurner

Acidul clorogenic este prezent in cantitati deosebite in cafeaua verde si intr-o masura mai redusa si in cafeaua prajita. Prajilea cafelei reduce continutul de acid clorogenic aprape la jumatate.

Efectele de slabire datorate consumului de cafea verde sunt deosebite si mai ales au inceput sa fie cunoscute datorita consumatorilor, celor ce-si expun parerile pozitive pe formuri sau in alte medii de socializare. Opinia majoritara este ca efectele de slabire ale cafelei verzi sunt pozitive.

Exista studii realizate ce confirma efectele de slabire ale cafelei verzi, insa, cea mai buna reclama vine de la insasi consumatorii care sunt multumiti de efectele acestui produs minune.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.