CAFEAUA VERDE - ALIATUL SLABIRII

Cum poti sa slabesti cu ajutorul extractului de cafea verde


Cafeaua a ajuns printre cele mai populare baturi din lume, cu o medie uimitoare de 1,5 bilioane de cesti consumate zilnic. Desi cafeaua in mod obisnuit este folosita ca stimulent, extractul de cafea verde contine anumite componente ce pot determina pierderea in greutate, mai ales daca cafeaua este consumata in stare cruda, cafea neprajita, cunoscuta si sub numele de cafea verde.



Efectul de slabire impus de cafeaua verde se datoreaza unor antioxidanti ce se gasesc in aceasta cafea, antioxidanti numit acizi clorogenici. Efectul de inhibare a absorbitiei de glucoza din intestinul subtire  reduce nivelul de glicemie din sange, in asa fel incat organisul se bazeaza pe arderea grasimilor pentru consumul de energie, in loc sa foloseasca carbohidratii, actiune ce duce la pierderea in greutate.

GreenCoffeBurner

Acidul clorogenic este prezent in cantitati deosebite in cafeaua verde si intr-o masura mai redusa si in cafeaua prajita. Prajilea cafelei reduce continutul de acid clorogenic aprape la jumatate.

Efectele de slabire datorate consumului de cafea verde sunt deosebite si mai ales au inceput sa fie cunoscute datorita consumatorilor, celor ce-si expun parerile pozitive pe formuri sau in alte medii de socializare. Opinia majoritara este ca efectele de slabire ale cafelei verzi sunt pozitive.

Exista studii realizate ce confirma efectele de slabire ale cafelei verzi, insa, cea mai buna reclama vine de la insasi consumatorii care sunt multumiti de efectele acestui produs minune.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER