DESPRE EXTRACTUL DE CAFEA VERDE

Ce stim despre extractul de cafea verde? Cum te poate ajuta la slabire?


Cafeaua verde este "medicamentul" secolului in rezolvarea problemelor de greutate, actionand in curele de slabire intr-un mod eficient si sanatos.

Toata lumea a auzit de dr. Oz si de metodele sale conventionale sau mai putin conventionale de slabire. Desi mare parte din aceste metode sunt mult mediatizate, deci, implicatiile practice si parerile pot fi mai putin importante, totusi, sunt produse ce se vand singure cum s-ar spune. Unul din aceste produse este bazat pe extractul de cafea verde.


Extractul de cafea verde este un ajutor foarte bun, sub forma suplimentului, pentru toate acele persoane care cauta o metoda sau fac eforturi pentru a slabi. Multe suplimente, daca nu chiar toate, afirma cat de eficiente si de pure sunt, insa acest caz chiar se aplica in cazul cafelei verde. Mai mult de atat, acest tip de extract este natural si verde fiind extras direct din planta. Aceste boabe verzi nu sunt acelea cu care suntem obisnuiti pentru ca nu sunt prajite si macinate; sunt sub forma originala de boabe verzi de cafea.

GreenCoffeBurner

Cum se obtin boabele verzi de cafea

Aceste boabe sunt de fapt semintele boabelor de cafea. Pentru a fi obtinute trebuie indepartata pulpa cu un aparat special. Procesul nu poate fi realizat decat dupa ce boabele originale au fost selectate dupa culoare si dupa gradul de maturitate. Dupa ce toate aceste procese au fost efectuate, tot ce raman sunt boabele de cafea.

Cum functioneaza extractul de cafea verde asupra pierderii in greutate si promovarea unei sanatati mai bune?

Acidul clorogenic care se gaseste in abundenta in boabele verzi ajuta foarte mult ficatului pentru a usura si a eficientiza procesarea acizilor grasi. In mod normal, procesarea mai rapida a acizilor grasi duce la o accelerarea ratei metabolice ducand la pierderea in greutate. Ceea ce este si mai interesant si de tinut minte este ca acest proces de slabire va deveni si mai sigur. Pe langa acidul clorogenic din componenta boabelor verzi, acestea sunt si sursa de antioxidanti, care ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism.

Cafea verde pareri despre produse naturale   

Boabele de cafea verde sunt boabe de cafea care nu sunt inca prajite. Procesul de prajire al boabelor de cafea reduc cantitatea de acizi clorogenici chimici. Astfel, boabele verzi de cafea au un continut mai bogat de acid clorogenic, comparativ cu boale de cafea obisnuite si prajite. Acidul clorogenic din cafeaua verde are beneficii in slabire, boli cardiovasculare, diabet si alte conditii medicale.

Extractul de cafea verde a devenit popular pentru pierderea in greutate dupa ce a fost mentionat in emisiunea dr Oz din anul 2012. Dr Oz s-a referit la extract ca fiind un arzator de grasimi care functioneaza repede, fara nevoia unei diete de slabire sau de exercitii.

Cum functioneaza?

Aceste boabe de cafea contin o cantitate ridicata de agenti chimici acizi clorogenici. Aceasta substanta chimica are mai mute beneficii in sanatate. In cazul presiuniii ridicate, poate afecta vasele de sange pentru ca presiunea sa fie redusa. In cazul pierderii in greutate, acidul clorogenic din cafea verde afecteaza modalitatea in care sunt manipulate nivelul glicemic si metabolismul de catre corp.

La ce se poate folosi extractul de cafea verde?

Acest extract se poate folosi pentru pierderea in greutate. Unii cercetatori arata ca extractul, la o doza zilnica de 80 – 200 miligrame, poate duce la o pierdere in greutate intr-o perioada de aproximativ 12 saptamani. in cazul hipertensiunii sau a tensiunii ridicate, unele cercetari au demonstrat ca persoanele cu o hipertensiune usoara, care utilizau un anumit extract de cafea verde, de 93 – 185 miligrame in fiecare zi, aveau o tensiune mai scazuta dupa 28 de zile de tratament.

Desi stim cu totii cat de benefica este cafeaua dimineat ala trezire, putini stim ca extractul de cafea verde te ajuta sa slabesti. De unde provine: cafeaua verde este pur si simplu cafea neprajita. Cafeaua contine sute de compusi, multe dintre care au beneficii in domeniul sanatatii.

Ce va face pentru tine: acest extract a primit tot mai multa atentie in ultimul timp ca supliment pentru slabire. Cum functioneaza? Exista date in urma cercetarilor care sprijina ideea ca acidul clorogenic din cafea afecteaza pierderea in greutate si pierderea de grasimi corporale.

Un studiu efectuat in India a descoperit ca extractul de cafea verde  ajuta la o slabire de pana la zece kilograme – 10 % din greutatea corporala – in decursul a 22 de saptamani. Studiul, publicat in jurnalul Diabet, Sindrom metabolica si Obezitate, a testat doua tipuri de extracte, de 700 si respectiv 1050 de miligrame pe zi.

Daca tot ai dubii afla ca Dr Oz a testat efectele de slabire ale cafelei verde. In studiul efectuat au fost incluse 100 de femei, in cadrul unui experiment de doua saptamani. Persoanele participante la studiu care admnistrau acest extract au slabit pana la doua kilograme, iar cele care luau placebo au slabit in jur de un kilogram. De ce sunt rezultatele atat de apropiate? Fiecare participanta trebuia sa tina un jurnal alimentar – lucru care putea altera modul de alimentare a fiecareia. Doza de cafea verde recomandata de dr Oz pentru slabire este de 400 miligrame, de trei ori pe zi.

Produsul Green Coffee 800 Mg contine cel mai puternic Extract din Boabe de Cafea Verde care exista in Romania! Este recomandat de Dr OZ si poti afla mai multe despre acest produs accesand site-ul www.green coffee.ro.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE