INCEPETI DIETA!

Este luni, adica este ziua potrivita pentru inceperea unei diete. Pe langa faptul ca este luni, avem toate motivele sa incepem o dieta, avand in vedere faptul ca primavara ne-a intredeschis usa de cateva zile si incepe sa-si arate roadele, la nivelul legumelor si a verdeturilor.

Nu trebuie sa ratati urzicile. O cura de urzici nu strica nimanui, fie slab sau gras, fie tanar sau batran. Este un mod placut de revigoarare a organismului dupa o lunga perioada de vegetatie din timpul iernii.

Orice dieta trebuie sa inceapa cu un plan. Va spun ca este exact momentul potrivit sa va faceti planul pentru o dieta de primavara. Suntem intr-o perioada propice din toate punctele de vedere. Avem toate motivele sa dam jos cateva kilograme inaintea vacantei de paste, cand vom manca bunatatile specifice si, deci, dieta se impune din timp. Apoi, nu uitati, mai sunt doua luni maxim pana-n vara, perioada fustitelor scurte si a hainelor lejere si transparente. Aveti nevoie de o dieta. Incepeti de azi.

Orice dieta planificata incepe lunea. Este cea mai simpla metoda de a tine o evidenta clara asupra programului de slabire sau de detoxifere, dupa caz.

Eu va propun azi o dieta simpla, si anume cura de primavara.


Sper sa va fi facut curiosi si mai ales sa va fi stimulat apetitul pentru un nou inceput. Este timpul pentru o dieta! Convingeti-va singuri!


Spor la dieta!

vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER