DETOXIFIEREA

DE CE AVEM NEVOIE DE DETOXIFIERE?


Viata actuala este intr-o masura mai mare sau mai mica, toxica. In fiecare zi ne confruntam cu o multime de poluanti in aerul pe care il respiram, in alimentele si in apa pe care le consuma, Corpul nostru trateaza toate toxinele ca pe urgente si intra in actiune pentru a le neutraliza.

Cum functioneaza detoxifierea?

O cu ra de detoxifiere are doua efecte. In primul rand, renuntand la anumite alimente, nu mai incarcam organismul cu substante daunatoare si, in al doilea rand, ii oferim substantele nutritive care grabesc eliminarea toxinelor. Pe langa pierderea kilogramelor in exces, efectele pot fi o piele mai curata, par sanatos, unghii rezistente si mult mai multa energie. Detoxifierea are de asemenea un efect calmant asupra mintii.

Detoxifierea nu trebuie sa insemne doar o cura alimentara. Exista tratamente extreme care pot actiona impreuna cu o cura de detoxifiere, crescand astfel efectele acesteia.

Un program de detoxifiere este ideal daca in ultimul timp ati facut excese si va simtiti, bolnavi si balonati. Nu incercati un program de detoxifiere mai lung. Incercati un plan de detoxifiere pe durata unui weekend sau chiar unul de o zi, si concentrati-va asupra consumului de sucuri naturale care grabesc procesul de detoxifiere si ajuta digestia si sistemul imunitar. Detoxifierea de o zi poate fi repetata in fiecare saptamana daca doriti.

Produsele proaspete trebuie sa se afle la baza oricarui plan de detoxifiere.

Un program mai lung de detoxifiere implica mai multi pasi, pornind de la cel in care consumam doar lichide, adaugand apoi fructe si legume proaspete, legume gatite si orez brun, cereale si iaurt proaspat si in final, peste.

In timpul procesului de detoxifiere, efectele secundare ca oboseala, dureri musculare, dureri de cap si probleme de piele sunt inevitabile, pe masura ce toxinele sunt eliminate.

Dupa detoxifiere

Odata cu incetarea curei de detoxifiere va veti simti mai usor si mai putin balonati.
Va propunem o cura de detoxifiere specifica anotimpului in care ne gasim.

Detoxifierea de primavara

Varza este un excelenta pentru detoxifiere. Ajuta digestia si previne retentia fluidelor si constiparea. Este foarte utila sub forma de suc natural, deoarece elementele sale nutritive sunt mai bine asimilate cand este consumata cruda. Telina participa activ la detoxifiere, curatand eficient intestinul, varza si para curata colonul, iar telina purifica limfa.

Dieta de detoxifiere (de o zi) are la baza un suc natural alcatuit din:

- 250 grame de pere;
- 125 grame varza;
- 50 grame telina;
- 25 grame de nasturel de balta.

Toate aceste ingrediente se trec prin storcator si se serveste sucul cu gheata. Rezulta in jur de 200 ml suc natural ce se foloseste in cura de detoxifiere.

Beti de 3 ori pe zi acest suc, in ziua in care va hotarati sa tineti cura de detoxifiere. Aceasta este o monodieta, deci, nu mai mancati altceva in acea zi.


vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE