CURA DE SLABIRE CU PLANTE

Dieta in cura de slabire cu plante. Slabeste cu plante ca vedetele!


Cea mai noua gaselnita a vedetelor este acesta dieta pe baza de plante, un regim vegetarian adoptat de tot mai multe vedete de la Hollywood, politicieni, fotomodele, etc.

Printre cele mai cunoscute personalitati ce au adoptat aceasta dieta pe baza de plante se numara: Bill Clinton, Ellen Degeneres, Sir Paul McCartney, Jay-Z si Beyonce

Ce inseamna dieta pe baza de plante? Inseamna un regim alimentar cu mai multe plante si mai putina carne, aceasta este sintagma dupa care se ghideaza cei ce practica aceasta dieta. 


Care sunt atuurile dietei pe baza de plante?

In primul rand, este utila pentru sanatate, mai multe cercetari demonostrand ca dieta pe baza de plante reduce riscul deificilului de diabet de tip 2, a tensiunii arteriale si a obezitatii. In al doilea rand, dieta pe baza de plante, determina scaderea riscului de aparitia a bolilor de iima si a unor tipuri de cancer, datorita reducerii consumului de carne. 


Te ajuta sa slabesti mai usor. Vegetarienii consuma, in general, mai putine calorii prin comparatie cu cei care au o dieta fara restrictii. Desi o dieta pe baza de plante nu inseamna sa renunti in totalitate la oua si lactate, faptul ca vei consuma prin ea cantitati mai mari de legume, fructe si cereale integrale (bogate in fibre) in locul carnurilor te va face sa te simti satul mai multi timp, fara sa adaugi si prea multe calorii meselor tale.

Acestea ar fi cateva din atuurile dietei pe baza de plante si, daca ar fi sa credem ce spun specialistii, este printre cele mai sanatoase diete de slabit.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER