luni, 10 februarie 2014

CURA DE SLABIRE CU PLANTE

Dieta in cura de slabire cu plante. Slabeste cu plante ca vedetele!


Cea mai noua gaselnita a vedetelor este acesta dieta pe baza de plante, un regim vegetarian adoptat de tot mai multe vedete de la Hollywood, politicieni, fotomodele, etc.

Printre cele mai cunoscute personalitati ce au adoptat aceasta dieta pe baza de plante se numara: Bill Clinton, Ellen Degeneres, Sir Paul McCartney, Jay-Z si Beyonce

Ce inseamna dieta pe baza de plante? Inseamna un regim alimentar cu mai multe plante si mai putina carne, aceasta este sintagma dupa care se ghideaza cei ce practica aceasta dieta. 


Care sunt atuurile dietei pe baza de plante?

In primul rand, este utila pentru sanatate, mai multe cercetari demonostrand ca dieta pe baza de plante reduce riscul deificilului de diabet de tip 2, a tensiunii arteriale si a obezitatii. In al doilea rand, dieta pe baza de plante, determina scaderea riscului de aparitia a bolilor de iima si a unor tipuri de cancer, datorita reducerii consumului de carne. 


Te ajuta sa slabesti mai usor. Vegetarienii consuma, in general, mai putine calorii prin comparatie cu cei care au o dieta fara restrictii. Desi o dieta pe baza de plante nu inseamna sa renunti in totalitate la oua si lactate, faptul ca vei consuma prin ea cantitati mai mari de legume, fructe si cereale integrale (bogate in fibre) in locul carnurilor te va face sa te simti satul mai multi timp, fara sa adaugi si prea multe calorii meselor tale.

Acestea ar fi cateva din atuurile dietei pe baza de plante si, daca ar fi sa credem ce spun specialistii, este printre cele mai sanatoase diete de slabit.

Spor la dieta!

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.