DIETE SIMPLE SI RAPIDE

Cure de slabire simple si rapide ce-ti pot schimba viata


Indiferent de natura faptului ce te determina sa vrei sa slabesti, este important cand alegi dieta sa te informezi, si mai ales, sa consulti un medic, si eventual sa-ti faci o serie de analize recomandate de acesta, inainte si dupa finalizarea dietei. Acest sfat este recomandat celor ce vor sa slabeasca un numar important de kilograme, nu acelora ce vor doar sa dea jos 2-3 kilograme pentru a incapea in rochie de revelion.


Ei bine, pe langa aceste activitati pregatitoare pe care ar trebui sa le urmezi inainte de inceperea unei diete, trebuie sa-ti organizezi viata intr-un sens care sa te motiveze pe parcursul dietei. Aceasta motivatie generata dintr-o organizare simpla, trebuie sa aiba la baza, in primul rand, vointa si-n al doilea rand, regimul alimentar pe care te-ai hotarat sa-l urmezi trebuie sa fie unul clar, simplu si fara retineri majore care sa te determine sa renunti la dieta dupa doua zile.

Sfatul meu este sa urmati diete simple, pe care sa le intelegi in primul rand, si-n al doilea rand, calculati-va necesarul minim caloric, astfel incat sa nu ajungeti sa tineti niste diete drastice pentru perioade lungi care sa va strice sanatatea in timp.

Combinatiile de diete disociate cu cele bazate pe niste principii alimentare clare, cum este de exemplu regimul Monignac sau altele de gen, pot fi solutii eficiente si sanatoase pentru o slabire de durata, fara efecte negative, care sa va si determine o schimbare a modului de viata dupa finalizarea dietei.

Principala calitate a unei diete trebuie sa fie aceea de a-si pastra efectele o perioada cat mai lunga de timp dupa finalizarea ei. Acest fapt este greu de indeplinit de o diete, insa, daca dumneavoastra va organizati un regim alimentar care sa va fie util si post dieta, puteti sa va mentineti silueta obtinuta in timpul diete pentru o perioada lunga de timp. Scopul principal al unei diete trebuie sa fie exact acesta: sa va schimbe intr-un fel metabolismul, sa va determine o schimbare a regimului alimentar post dieta.

Cele mai bune diete sunt dietele simple, cele pe care le poate tine oricine, fie la serviciu, fie acasa, cele care nu necesita catarirea la gram a alimentelor, cele care nu implica cine stie ce alimente costisitoare financiar, cele care nu implica niste alimente deosebite dupa care trebuie sa umbli o saptamana pentru a manca o zi.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE