AI INCERCAT CAFEAUA VERDE PENTRU SLABIT?

Dieta cu cafea verde te ajuta sa slabesti fara eforturi


Cei ce nu au incercat inca sa foloseasca cafeaua verde, nu este timpul pierdut sa o faca.

Cercetatorii ne spun deja cat de minunata este aceasta cafea verde pentru organism, iar laboratoarele se intrec a inova tot felul de produse bazate pe extractul de cafea verde. Au aparut chiar si produse decofeinizate din cafea verde, pentru persoanele mai slabe de inima.

O dieta cu cafea verde te poate scapa de kilogramele in plus, iar daca folosesti capsulele bazate pe extractul din cafea verde, poti sa scapi chiar la un pret foarte mic.
Stiu ca nu poti sa pui pret pe sanatate, insa, ganditi-va numai care sunt costurile unei diete alimentare, cat costa sa mananci fara paine, fara cartofi, paste fainoase, grasimi, carnuri ieftine, etc.

Pentru a urma un regim alimentar sanatos, trebuie sa fi destul de echilibrat din punct de vedere financiar, pentru ca, un astfel de regim presupune costuri destul de mari. Ex: daca trebuie sa mananci piept de pui in loc de tocanita de cartofi cu ciocanele de pui, daca trebuie sa mananci carne slaba de vitel in loc de piept de porc, daca trebuie sa mananci iaurturi si branzeturi slabe intru-un ritm accelerat, etc.

http://bit.ly/1JlfL9S


Asadar, pretul unui regim alimentar este incomparabil mai mare decat cel al unei diete pe baza de cafea verde, fie ea boabe ori capsule.

Un studiu recent publicat de niste oameni de stiinta a relevat ca subiecii unui experiment au slabit cca. 8 kilograme in 12 saptamani cu extract din boabe de cafea verde.

Participantii la expriment au avut drept "meniu" de dieta, extractul de boabe de cafea verde cu cofeina. Acidul clorogenic din cafea verde, un puternic oxidant ce ajuta la slabire, prin absorbtia grasimii din organism, determina o slabire accelerata ce pune pe fuga kilogramele in plus.

Parerile specialistilor sunt pozitive legate de dieta cu cafea verde, insa, sunt si pareri care pun la indoiala siguranta consumului de cafea verde, tocmai din cauza acidului clorogenic, care se pare ca aduce un risc crescut pentru bolile de inima deoarece creste nivelurile de aminoacizi si hemocistina. Evident, aceste pareri sunt datorate si pretului pe care o tabara sau alta il aloca unui anumit segment de reclama.

Specialistii sunt de parere ca inainte de a incepe o dieta cu cafea verde, este important sa soliciti un consult medical, pentru a sti daca organismul tau face fata unui asmenea regim si daca sunt consecinte negative legate de ingerarea de cafea verde.

Elementul cheie din cafeaua verde - cofeina, este un element ce poate crea probleme de nesomn, de nervozitate, poate sa-ti dea stari de grata, de voma, dureri de stomac, un ritm accelerat al inimii, etc.

Parerile specialistilor sunt indreptate catre investigatii medicale inainte de a urma o dieta cu cafea verde.

Eu personal va recomand atat un consum medical amanuntit inainte de a urma o asemenea dieta, dar si sa folositi capsule pe baza de extract de cafea verde decofeinizata.

Mai mult de atat, nu va uitati la un pret foarte mic, pentru ca, pe piata sunt foarte multe pastile cu cafea verde contrafacute, cu un procent slab de acid clorogenic, care nu va ajuta deloc la slabire, ba poate sa va mai dea si cine stie ce efecte secundare.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER