CURA DE SLABIRE DE DUPA CONCEDIU

Daca n-ai rezistat tentatiilor in concediu, iata ce poti face sa slabesti rapid cateva kilograme


Concediul este perioada din an in care toti ne dedam la excese, fie ele si alimentare sau, uneori, in special alimentare. Din aceasta cauza multe doamne, dar si domni, acumuleaza kilograme "frumoase" dupa perioada de concediu, iar cand se apropie ziua "adevaralui" de a merge din nou la serviciu, deci, de a imbraca o rochie ori un costum, si constatam ca nu ne mai incape nimic, ne apuca disperarea si regretele.

Niciodata nu ne gandim la consecinte dupa perioadele de excese, si apoi, la drept vorbind, uneori nici nu este bine sa ne sustragem de la diverse placeri, chiar si culinare. Este bine insa, cand situatia o cere, sa luam masurile necesare.


Din acest motiv, va propun astazi o dieta rapida, de dupa concediu care sa va ajute sa scapi de kilogramele in plus si, mai ales, de regrete.

Iata si structura curei de slabire de dupa concediu:

- primele 3 zile: lapte batut neliminat, 300 grame brana de vaci slaba sub 6% grasime, legume crude nelimitat;

- urmatoarele 3 zile: iaurt, lapte batut, sana, chefir, nelimintat, branza slaba sub 6% grasime nelimitat, legume crude si gatite nelimitat;

- urmatoarele 3 zile: carne slaba de pui, curcan sau vitel (sau peste slab), fie fiarta, fie la gratar (exclus prajita), legume crude nelimitat (fara rosii);

- urmatoarele 3 zile: supa de varza (gasiti reteta de supa de varza intr-o postare mai veche de-a noastra), in cantitati nelimitate.

Legume permise: rosii (cu exceptia zilelor in care aveti carne), castraveti, salata verde, rodichii rosi ori negre, spanac, ciuperci, vinete, ardei, ceapa, fasole verde, marar, patrunjel.

Consumati zilnic 2 lingurite de ulei, de preferat in salate. Nu folositi uleiul pentru prajeli. De asemenea, nu uitati de cei 2 litri de apa plata pe zi.

Aceste 12 zile va vor garanta o slabire de cel putin 4-5 kilograme (la barbati poate sa urce chiar spre 7-8 kilograme), cu conditia sa faceti zilnic cel putin 30 de minute de mers pe jos (nu trebuie sa fie unul agresiv, dar nici un pas pe minut).
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE