ATI FOLOSIT CAFEA VERDE PENTRU SLABIT?

Ce perere aveti despre cafeaua verde? Credeti ca are efecte in slabire?


Un lucru important va pot spune despre aceasta cafea verde: este un produs natural.

Pentru ca n-o sa ma opresc doar la aceasta afirmatie, as vrea doar sa va atentionez ca nu mi-am propus sa fac o pleadorie asupra efectelor de senzatie pe care le are cafeaua verde in slabire.

Am scris de cateva ori despre pastilele realizate pe baza extractului din cafea verde, despre efectele lor, despre pret, despre parerile celor ce au folosit aceste pastile. Evident, nu poti sa fi niciodata sigur ca parerile exprimate sunt reale, sunt exprimate de persoane serioase care au urmat cu adevarat o dieta pe baza capsulele cu cafea verde. Noi putem doar sa le luam ca atare, sa triem acele pareri exagerate, atat intr-un sens, cat si in  celalalt si sa corelam informatiile de care dispunem, astfel incat dumneavoastra sa fiti in masura de a alege.


Despre efectul acidului clorogenic din cafeaua verde s-au scris deja sute de articole, zeci de carti, se fac numeroase emisiuni TV in lume, se dezbat zi de zi prin diverse colturi ale lumii efectele acestui fenomen al slabirii, asa cum este numita cafeaua verde.

GreenCoffeBurner

Nu putem noi sa fim mai catolici decat Papa si sa va furnizam concluzii stiintifice despre niste capsule, pentru ca, numai o simpla trecere peste prospectul unei tablete de aspirine si-ti da dureri de cap, deci, nu vad sensul unui review stiintific asupra capsulelor cu cafea verde. In definitiv, pastilele cu cafea verde sunt autorizate de organele specializate din Romania, deci, in mod clar sunt legale, deci, daca este vreo problema de etica ori morala vis-a-vis de contradicitiile stiintifice si efectele reale ale pastilelor cu cafeau verde, puteti cel mult sa va intrebati cine si-a dat acordul asupra acreditarii lor.

Parerea mea este ca aceste capsule pe baza de cafea verde sunt foarte utile in slabire, insa, evident, trebuiesc ajutate. Nu poti sa mananci 2 kilograme de ceafa de port (eventual prajita) la o masa, sa iei o pastila de cafea verde si sa consideri ca a doua zi daca te-ai urcat pe cantar trebuie cu orice chip sa dai jos un kilogram sau doua. Nu este un lucru normal, insa, multi dintre cei ce au urmat cura de slabire cu cafea verde au aceasta speranta; ei vor sa urmeze cura de slabire cu cafea verde, insa, sa poata si continua excesele alimentare la acelasi nivel. Ei bine, nu se poate! Nicio cura de slabire, precum nicio pastila de slabire, oricat de eficienta ar fi aceasta, si nu conteaza ca vorbim de cafea verde, de lamaie verde, de ceai verde ori alt ingredient ce sta la baza respectivei pastile, rezultatul va fi unul singur daca continuati excesele alimentare. Nu veti slabi! Dimpotriva!

Deci, orice cura de slabire die alimentara, fie bazata pe pastile de slabit, trebuie insotita de un regim alimentar sanatos (cat mai natural, cu alimente cat mai multe consumate in stare naturala, in stare cruda, astfel incat sa beneficiazi de cat mai multi nutritienti neprocesati) si de asemenea de exercitii fizice usoare. Cand vorbim de exercitii fizice usoare nu ne referim la mersul la sala, care dupa parerea noastra nu este eficient intr-o cura de slabire, mai ales daca persoana in cauza are foarte multe kilograme. Cand vorbim de exercitii fizice usoare ne referim in mod deosebit la mersul pe jos, la plimbari lungi. In acest sens profitati de orice ocazie de a merge pe jos, renuntand la mijloacele de transort in comun; veti fi uimiti cat de functionala va fi o cura de slabire in aceste conditii, indiferent daca e vorba de o cura de slabire cu cafea verde, ori de alt fel.

Deci, oameni buni, nu asteptati miracole de la cafeaua verde! Ajutati-o sa va ajute!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE