joi, 5 decembrie 2013

PRODUS NOU PE BAZA DE CAFEA VERDE

Capsule hiperconcentrate pe baza de cafea verde


Noul produs pe baza de cafea verde, numit Green Cofee Burnet, este unul din cele mai concentrate pe care pe puteti gasi pe piata romaneasca. Acesta combina ttoata puterea de slabire a cafelei verzi intr-o capsula hiperconcentrata comercializata sub denumirea Green Cofee Burner.
Dupa cum multi dintre dumneavoastra cunosc deja, pe piata din Romania au aparut o serie de produse concepute pe baza extractului de cafea verde, insa, multe dintre ele nu prezinta concentratia necesara de acizi clorogenici, in procesul de slabire.


Ce inseamna Green Cofee Burner?

Inseamna o capsula pe baza de cafea verde, adica o cafea in stare cruda, neprajita. O mare noutate este aceea a disponibilitatii produsului si in varianta decofeinizata, motiv pentru care devine accesibil si celor ce aveau retineri in privinta efectului cofeinei.

GreenCoffeBurner

Un alt aspect pozitiv in privinta produsului Green Cofee Burner este acela al pretului si in general al costului pe care ar trebui sa-l platreasca cineva ca sa slabeasca intr-un timp rezonabil.

De ce Green Cofee Burner? Cum ajuta cafeaua verde in slabire?

In primul rand, cafeaua verde arde grasimile, efect numit lipolitic, efect asociat cafelei neprajire, el diminuandu-se pana la de 10 ori, in cazul cafelei prajite. Din acest motiv, cafeaua folosita in capsulele Green Cofee Burner este una neprajita.

In stare natura cafeaua isi pastreaza continutul de acizi clorogenici si implicit puterea de ardere a grasimilor, ce conduce la pierderea kilogramelor nedorite, in timp.

Fiecare capsula pe baza de cafea verde prezinta o cantitate insemnata de acizi clorogenici, cu actiune in slabire, fapt confirmat si de experientele de acum celebre ale inepuizabilului dr. Oz.  Acesta sustine ca pentru a avea efect in slabire, extractele de cafea verde trebuie sa contina in mod obligatoriu 45% acizi clorogenici, altfel efectul de slabire este nul. Pe acest principiu a aparut produsul Green Cofee Burner pe baza de extract de cafea verde, ce contine exact 45% acizi clorogenic.

Iata cele 7 garantii si avantaje ale curei de slabire pe baza de cafea verde:

cafea-verde-slabireCapsulele nu au gust neplacut (convin si celor carora nu le place cafeaua).

cafea-verde-slabirePierderile in greutate, observate in cursul testelor clinice, au fost obtinute fara ca persoanele testate sa renunte la felurile de mancare favorite.

cafea-verde-slabirePierderea in greutate este de durata. Nu exista efect yoyo, kilogramele slabite nu se iau inapoi.

cafea-verde-slabireSunt suficiente 2 capsule/zi pentru a slabi pana la 5 kg/saptamana.

cafea-verde-slabireSlabiti kilogramele in plus sau cura va este rambursata. Daca rezultatele obtinute nu va multumesc pe deplin, returnati flacoanele incepute sau chiar goale si contravaloarea lor va va fi integral rambursata.

cafea-verde-slabireBeneficiati de un pret exceptional. Pana acum singurul inconvenient al acestei cure era ca costa scump. Acum, datorita succesului sau, importam cafeaua verde direct din America de Sud si va putem propune cura Green Coffee Burner® la jumatate din pret, mai putin de 3 lei/zi pentru a slabi.

cafea-verde-slabireDaca alegeti o cura Green Coffee Burner® de o luna sau mai mult, veti primi gratuit faimosul Body Scan (sistem electronic de masurare a masei de grasime corporala). Dotat cu ecran LCD, afisaj electronic, functie de masurare imediata a procentului de grasime si simplu de utilizat, acesta va ofera de o maniera foarte precisa (+0,1%) situatia dvs. corporala.EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.