CURA DE SLABIRE VEGETARIANA

Dieta in cura de slabire vegetariana


Desi, nu prea se bat nutritionistii sa recomande carne in curele de slabire, reducand pe cat posibil consumul acestia in perioada respectiva, totusi, n-o exclud, ba uneori o folosesc chiar pe post de amortizare a unei perioade cu o scadere rapida in greutate, dupa o saptamana cu supa de varza si alte alimente asemanatoare, ori dupa o perioada intensa de legume ori fructe.


Ei bine, ce se intampla daca respectiva persoana care urmeaza o cura de slabire este un vegetarian convins, ori poate, un cetatean ce nu-si permite sa dea 25 de lei pe kilogramul de piept de pui sau 80 de lei, pe muschiuletul de vitel. Exista, evident, solutii, iar aceste solutii, inseamna inlocuirea cu alte produse substitutiente nutrientilor din carne.

Un bun substitutient al carnii il reprezinta soia, daca n-aveti nimic impotriva acestui aliment, pentru ca multi nu-l suporta din principiu, fie din resentimente datorate vremurilor apuse, fie din cauza gustului , pur si simplu.

Soia este un aliment ce poate inlocui cu succes carnea in cadrul unei cure de slabire. Ca sa nu mai vorbim ca inlocuind carnea cu soia, o sa faceti si economii; asa cum spuneam mai sus, nu oricine isi permite sa consume piept de pui.

Cu alte cuvinte, puteti considera soia, ca aliment economic si util intr-o dieta, iar principiile nutritionale nu vor scadea, ba dimpotriva, veti face chiar un bine organismului, caci nu este cel mai usor lucru sa muncesti ca sa digeri carnea.

Iata si cum puteti folosi soia, in locul carnii, intr-o dieta. De obicei, cura de slabire, prevede mese de friptura, ori carne fiarta, astfel ca, trebuie sa furnizati organismului aceleasi componente, insa pe baza de soia.

Deci, achizitonati bucatele de snitele de soia, mai mici sau mai mari, dupa cum gasiti. Le fierbeti cat este indicat pe pachet (poate chiar un pic mai mult), le dati prin ou batut si le puneti intr-o tava (pe care am sters-o in prealabil cu un servetel umezit in ulei). Lasati snitelele din soia la cuptor pentru cel putin 40-45 de minute, dupa care le puteti consuma. Sunt bune si reci.

Ce aveti de facut este sa inlocuiti mesele de carne din cura de slabire, cu soia, fie preparata ca snitel, fie bobite de soia fierte cu condimente (fara grasimi).

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER