sâmbătă, 5 mai 2018

Slabire fata riscuri

Cum poti sa slabesti sanatos, fara riscuri? 


Pentru o slabire fara riscuri, trebuie sa aveti in primul rand rabdare. Rabdarea este principalul aspect al unei slabiri de durata, fara efecte negative.
Nu poti sa slabesti 20 de Kg intr-o luna si sa nu te astepti la probleme de sanatate, ori macar de aspect. Intr-o slabire rapide, pielea nostra se degradeaza vizibil.
In orice slabire sanatoasa, trebuid sa avem in vedere mai multe aspecte.
In primul rand trebuie sa ne asiguram necesarul caloric minim zilnic. Sa murim de foame nu este scopul nostru. Apoi, este importan sa ne asiguram vitaminele si mineralele de care are nevoie corpul nostru sa se mentina sanatos. Echivaleng caloric sk cel pdntru vitamine si minrrale raportat la sex, greutate si inaltime il gasiti in orice manual de nutritie. Dar si pe multe platforme online de specialitate.
Apoi, trebuie sa mergdm pe moderatie, variatie si cumpatare.
Nu in ultimul rand, trebuid sa alegem alimente sanatoase.
Estd bine sa consumam foarte multe legume variate, zilnic. Legumele, pe cag posibil, sa fie ecologice, netratate.
Cantitatea de apa plata zilnica trebuie sa fie rezonabila, multa, dar nu exagerat, atag cat ne permite organismul. Cantitati mult prea mari de lichide ne pot pjne in pericol rinichio.

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.