luni, 11 ianuarie 2016

VISISLIM LIGHT - PRODUS UTIL IN SLABIRE

Ati auzit de Visislim light? Daca nu, nu este timpul pierdut.


Pentru ca, in permanenta suntem in cautare de noi metode de slabire, accesibile cat mai multor categorii de persoane, atat ca bani, cat si ca timp, ne vom opri astazi la un produs de slabire relativ nou, anume la Visislim light.

Visislim light este un produs ce se pare ca stimuleaza in mod adecvat arderea grasimilor, asigurand in acelasi timp si un surplus binevenit de energie pentru perioadele de restrictie alimentara.
Iata si care sunt efectele lui Visislim light:

- reduce in mod categoric pofta de mancare
- stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar
- stimuleaza arderile grasimilor din organism
- transforma aceste grasimi in energie.

VISISLIM LIGHT - 30 CAPSULE - DETALII


Se pare ca aceasta capacitate buna de stimulare a arderilor generata de catre Visislim light se datoreaza in mare parte continutului de PinnoThin™. Un alt ingredient util al lui Visislim light este CLA sau acidul linoleic conjugat, acid ce imbunatateste metabolismul si accelereaza arderea grasimilor din muschi. Se pare ca acest produs de slabire este util chiar si in perioadele de pasivitate din punctul de vedere al efortului fizic, chiar si in timpul somnului.

Acidul linoleic conjugat - CLA confera lui Visislim o adevarata forta de ardere a grasimilor depozitate in organism. Arderea acesteor grasimi din muschi este trasnformata in energie. Lucreaza foarte eficient aceasta topire mai ales in zona coapselor, a soldurilor si a taliei.

Despre PinnoThin™ stim ca este un ulei vegetal cu actiune de reducere a poftei de mancare, creand starea de satietate, foarte cautata de cei ce urmeaza o dieta restrictiva.

Conform prospectului, Visislim light se administreaza de 3 ori pe zi, cate 1-2 capsule, cu o ora inainte de masa. Se ingurgiteaza cu multa apa.

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.