miercuri, 1 iulie 2015

DESPRE GREEN COFFEE BEAN COMPLEX ADAMS

Un nou produs pe baza de cafea verde - Green Coffee Bean Complex Adams, a ajuns si in Romania


Se pare ca Green Coffee Bean Complex Adams reprezinta o forma complexa a unui supliment ce aduce imbunatatiri siluetei prin compozitia sa: acid clorogenic, cafestol si kahweolul.

Aceasta noua capsula realizata pe baza extractului cu cafea verde are efecte deosebite in reglarea metabolismului zaharului, stimuland totodata si proprietatile depurative ale ficatului si eliminand in acelasi timp toxinele.

Green Coffee Bean Complex Adams actioneaza asupra grasimilor, topindu-le si blocand stocarea acestora. Elimina de asemenea stratul adipos si impiedica formarea celulitei.vitamix.roChiar daca veti spune ca exista deja in piata foarte multe produse pe baza de cafea verde, totusi, Green Coffee Bean Complex Adams este un supliment care are drept tinta arderea in profunzime a grasimilor, si ce este cel mai important, nici nu are efecte secundare, deci, nu dauneaza sanatatii.
Iata si care sunt ingredientele acestui produs pe baza de cafea verde - Green Coffee Bean Complex Adams

Extract de cafea verde (Coffea arabica )     350.00     mg
Cafeină anhidră (Coffea arabica)                  50.00     mg
Extract de ceai verde (Camellia sinensis)     50.00     mg
Otet din cidru de mere (Malus domestica)    25.00     mg
Grapefruit (Citrus paradisi)                           25.00     mg
Acai (Euterpe oleracea)                                 25.00     mg
Algă marină (Laminaria japonica aresch)     25.00     mg
African Mango (Irvingia garbonesis)            10.00     mg
Resveratrol (Polygonum cuspidatum)             5.00     mg

Alte ingrediente: Faina de orez, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, gelatină.

Green Coffee Bean Complex Adams se administreaza o data pe zi, o capsula dupa masa principala.

Green Coffee Bean Complex Adams este produs de Adams Supplements si este comercializat de Vitamax.

Legat de Vitamax, chiar va sugeram sa vizitati virtual platforma online, pentru ca, o sa descoperiti foarte multe produse pentru slabire si dieta: capsule, ceaiuri, batoane, etc.

EDITORIAL - CLUB DIETE

Dietele sunt facute de nutritionisti pentru nutritionisti, aceasta este parerea mea. Daca doriti sa considerati aceasta parere, puteti sa aveti succes intr-o cura. De ce aceasta afirmatie? Pentru ca orice dieta are nevoie de un preambul, mai important decat dieta in sine. Nu va lasati pacaliti de starea de moment de a slabi. Nu este suficienta. Daca nu aveti un plan bine stabilit pentru ce veti face dupa ce veti slabi, esecul va fi unul garantat. Daca nu va hotarati sa va schimbati definitiv viata, veti lua totul de la capat. Asigurati-va ca ati inteles ca aveti nevoie pentru dumneavoastra sa slabiti, iar kilogramele pe care le eliminati nu vor mai reveni, cum se intampla in 99,9% din cazuri.