DIETA DE SLABIRE IN 5 ETAPE

Daca vrei sa slabesti frumos si sanatos, urmeaza acest regim de slabire cu reguli simple si clare


Avand in vedere ca ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile de iarna, iar o rochie de revelion vine mult mai bine pe o silueta frumoasa, multe doamne si domnisoare se gandesc sa dea jos cateva kilograme cu acest prilej.

In aceasta ordine de idei, va propun astazi o dieta de slabire in 5 etape, o forma simpla de regim ce poate fi urmat destul de usor de aproape oricine. Acesta este un regim de slabire ce place foarte mult barbatilor, de exemplu, el fiind destul de mult bazat pe carne.

Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba cu dieta de slabire in 5 etape.


In primul rand este imperios necesar ca folositi in acest regim, niste extravitaminte. Va recomand o tableta Polivitamina si o tableta vitamina B complex. In general, vitamina B asociata cu aport de Zinc, Magneziu, etc, sunt foarte importante intr-o dieta, pentru echilibru. Daca urmezi o dieta stricta, te poti trezi cu probleme de cadere ale parului, cu deteriorari ale unghiilor, etc. Este bine sa te protejezi astfel printr-un aport suplimentar de vitamine si minerale, absolut necesare corpului pentru o functionare normala.

Etapele dietei de slabire:

Etapa 1. Dureaza pana la doua saptamani, timp in care veti slabi intre 3 si 6 kilograme pe saptamana. In prima saptamana de dieta (mai ales cei cu burtica) veti da jos mai multe kilograme, in special barbatii. In aceasta etapa se pot manca:

- carne de orice fel, preferabil cate 250-500 g/zi, preparata oricum (fiarta, fripta); atentie la salamurile cu soia
- supa de carne de vita sau pasare (fara zarzavat) nelimitat
- carne de pasare de orice fel si oricit, dar fara umplutura sau zarzavat
- nu sint permise: scoicile, stridiile si pestele in ulei (conservat)
- oua de gaina nelimitat, preparate in orice fel
- grasimi: slanina, ulei, unt, margarina
- salate, numai 2 farfurii pe zi: salata verde cu telina, ridichi, castraveti in otet cu sare, muraturi, masline.
Nu sint indicate ceapa si usturoiul
frisca maximum 4 lingurite pe zi, indulcite cu zaharina
bauturi: apa potabila, apa minerala (sifon nu), suc de lamiie, ceai, cafea.

Etapa 2. Tot cu o durata de pana la doua saptamani, timp in care se utilizeaza aceleasi tipuri de alimente ca si in prima etapa, dar se adauga 6g hidrocarbonate in fiecare saptamana, ca de exemplu: branza de vaci 50 g, 3 felii de rosii, etc.

Etapa 3. Cu aceeasi durata si aceasi structura alimentara, insa, se adauga cate 8g hidrocarbonate pe saptamana. Se mareste astfel cantitatea de legume.

Etapa 4. Cu aceeasi durata si aceeasi structura alimentara, la care se adauga fructe.

Etapa 5. Se creste gramajul de hidrocarbonate pana la 40g pe zi. In aceasta etapa se variaza alimentele. Aceasta limita de 40g trebuie sa va obisnuiti sa o folositi pentru totdeauna, astfel veti reusi sa va mentineti greutatea dorita timp indelungat.

De retinut:
- nu se consuma alcool;
- legume permise (nu in prima etapa): vinete, conopida, fasole verde, ciuperci, varza, dovlecei, varza murata, telina, castraveti murati, sparanghel, rosii, andive, castraveti, ridichi, patrunjel, salata, ceapa, praz;
- alimente strict interzise: paine, cartofi, biscuiti, prajituri, bomboane, inghetata, ciocolata, gem, dulceata, macaroane, faina alba, lapte, orez, clatite, iaurt, miere de albine, curmale, smochine, stafide, pepeni verzi, pepeni galbeni.
- beti 2 litri de lichide zilnic;

Aceasta ar fi structura dietei de slabire in 5 etape, dieta ce va poate da jos pana la 20 de kilograme in 10 saptamani, mai ales in cazul barbatilor, cei care slabesc mai repede. La doamne slabirea poate fi mai redusa, pana la 10-12 kilograme.

Spor la dieta!
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER