MANANCA DE PLACERE, SLABESTE SI MENTINE-TE IN FORMA

O intelegere buna a dietei Montignac te ajuta sa slabesti si sa ai o forma de zile mari


Probabil ca multi dintre dumneavoastra ati auzit de Montignac si despre dieta lui de acum celebra. Exista foarte multe pareri vis-a-vis de dieta Montignac, unele pro alte contra, insa, noi nu ne vom apleca asupra acestui aspect, ci mai degraba dorim sa incercam sa luam partile pozitive si sa facem din acest concep "mancatul cu placere", un lucru esential penru o dieta sanatoasa.

Dieta Montignac este una dintre cele mai cunoscute din intreaga lume, multi oameni reusind sa slabeasca si sa se mentina dupa ce au urmat-o, de aceea este si atat de apreciata si i s-a dus vestea, cum se spune pe la noi.

Unii dintre dumneavoastra probabil ca sunt familiari atat cu dieta Montignac cat si cu cartile publicate de autor pe aceasta tema a slabirii. Unii dintre dumneavoastra sunt probabil incurcati cand vine vorba despre anumite retete publicate in cartile domnului Montignac, motivul fiind unul simple, aceste retete necesita destul de mult timp liber si mai ales, destul de multi bani. Evident, nu putem noi ca romani sa facem casa buna cu o dieta bazata pe retete franzusesti si sa spunem ca mancam cu placere si slabim dupa dieta Montignac. Bugetul unei familii romanesti medii nu prea te ajuta sa urmezi aceasta dieta, deci, practic sa respecti cu strictete retetele lui Montignac.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, noi va invitam sa va lasati imaginatia sa zburde si sa va creati propriile retete, evident, tinand cont de principiile enuntate de Montignac in cartile sale, principii legate de indicele glicemic al alimentelor si de combinarea alimentelor la mesele principale ale zilei. Faptul ca dieta Montignac ne ofera alternative, in functie de niste indici, reprezinta o posibilitate a celui ce doreste sa tina aceasta dieta de a-si crea propriul meniu, nu trebuie neaparat sa urmam cu strictete retetele culinare frantuzesti recomandate de autor.

Urmariti cu atentie care sunt limitarile legate de indicele glicemic, de combinatia alimentelor la o masa, la frecventa meselor bogate in carbohidrati ori in glucide, etc. Dieta Montignac nu este o dieta ce urmeaza strict niste retete, ci este axata mai degraba pe niste combinatii ce se invart in jurul celebrului de acum indice glicemic al alimentelor.

Un principiu foarte cunoscut al dietei Montignac se refera la carbohidrati. Acestia trebuie consumati cu grija si doar in anumite combinatii. Montignac spunea ca "daca sunteti supraponderali, probabil sunteti dependenti de carbohidratii rai". Deci, atentie la carbohidratii rai!

Intr-un articol mai vechi de pe blogul nostru veti gasi si care este indicele glicemic al unor alimente de baza si care sunt carbohidratii rai de care trebuie sa va feriti.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

SCAPA DE BALONARE CU PIERSICI SI PRUNE