SLABITI CA O VEDETA CU 30 DAYS SLIM

Poti obtine o slabire si o remodelare a corpului cu 30 Days Slim, in doar 30 de zile


30 Days Slim este un nou produs de slabire aparut pe piata romaneasca, ce pare sa ofere in doar 30 de zile corpul visat de multe femei.

Principala actiune a acestui produs consta in suprimarea poftei de mancare, insa, nu este de neglijat nici faptul ca topeste grasimile si accelereaza metabolismul. Toate aceste principii corelate pot conduce la o slabire de care se vorbesti in prospectul lui 30 Days Slim.

Pachetul promotional pe care-l gasiti AICI, contine si o brosura cu diete si retete pe care sa le testati pe timpul curei de slabire, dar si exemple de exercitii fizice ce va vor ajuta la remodelarea corporala.

Se pare ca 30 Days Slim este un produs ce functioneaza rapid si eficient.
Oferta promotionala contine in mod gratuit produsul WaterLost, deci, daca achizitionati 30 Days Slim, veti primi si WaterLost in mod gratuit, fara mai platiti ceva in plus.

In fapt pachetul 30 Days Slim contine trei produse:

- Appetit Stop ce inhiba pofta de mancare si opreste senzatia de foame;

- Fat Burner, produs ce inhiba absorbtia grasimilor si accelereaza topirea acestora;

- Metabolism Boost, componenta ce accelereaza pierderea in greutate si ofera metabolismului o viteza noua, net superioara, prin care arderile se realizeaza la un alt nivel, mult mai ridicat.

Modul de administrare: inainte de micul dejun cu 30 de minute se ia o capsula de Appetit Stop cu 200 ml apa; dupa micul dejun se ia o capcula Fat Burner si o capsula Metabolism Boost cu 200 ml apa; cu 30 de zile inainte de pranz se ia o capsula Fat Burner si 1 capsula Metabolism Boost cu 200 ml apa.

Ce contin aceste capsule?

Appetit Stop este alcatuit din extract de Garcinia cu 60% acid hydroxycitric, acid ascorbic, agent antiaglomerant: stearat de mangeziu, clorura de crom III, meticeluloza. Capsulele sunt realizate din celuloza.

Fat Burner este alcatuit din: extract de alge marine brune si seminte de struguri, extract de anghinare, extract de portocala amara. Capsulele sunt alcatuite ca si in cazul lui Appetit Stop, din celuloza.

Metabolism Boost contine: extract de cafea verde, extract de ceai verde, extract de iarba mare, extract de papadie, extract de seminte de struguri, zinc, Niacinamida.

WaterLost are in componenta urmatoarele ingrediente: extract de soc negru, extract de ceai de Java, extract de alge marine brune Kelp, extract de papadie, extract de iarba mate organica, extract de seminte de struguri in proportie de 95%, agent antiaglomerant: stearat de magneziu. Acest produs nu se recomanda personalor ce au probleme cu glanda tiroida, femilor insarcinate si mamelor ce alapteaza.

Costul pachetului promotional 30 Days Slim este de 149 lei, cu reducere de la 208 lei, si-l puteti achizitiona online de AICI, livrarea realizandu-se prin GLS in 4-7 zile.
vegis.ro%20 vitamix.ro

Postări populare de pe acest blog

CURA DE SLABIRE CU GRAPEFRUIT SI IAURT

SLABIRE DE EFECT CU AJUTORUL ENZIMELOR

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI LAMAIE

CURA DE SLABIRE CU IAURT SI BISCUITI

DIETA KEMPNER